Bu maça yürek dayanmaz

Kadınlar Süper Lig play-off final serisinde ikinci maç Yenimahalle’nin ev sahipliğinde 23 Mayıs Cumartesi günü oynanacak. Türkiye’nin en güçlü iki takımı 𔄙” puan peşinde koşacak…

HENTBOLHABER.NET – Muratpaşa Belediye Spor Kulübü ile Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü (Yenimahalle BSK) arasındaki THF Kadınlar Süper Ligi play-off final serisi ikinci maçı 23.05.2015 Cumartesi günü Ankara’da oynanacak.

MAÇ ZAMANI
THF Spor Salonu’nda 15:00’de başlayacak karşılaşmayı Ankara ve Hatay bölgelerinden Özgür Benli ile Savaş Yüksek hakem ikilisi yönetecek. Önemli mücadelede gözlemci olarak Eskişehir bölgesinden Vehbi İşgören görev yapacak. Maç NTVSpor ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.

20 Mayıs Çarşamba günü Antalya’da oynanan serinin ilk maçı son şampiyon Muratpaşa’nın 27:26 üstünlüğü ile sona ermişti.

Normal sezonu lider bitirdiği için ev sahibi avantajına sahip olan Yenimahalle BSK, üst üste iki maçı evinde oynayacak. Antalya’da tribün baskısı gören Başkent ekibinin aynı baskıyı misafir ekip üzerinde kurup kuramayacağı merak konusu. 

Antalya ekibi  üst üste 4. Süper Lig şampiyonluğuna uzanma parolası ile Ankara’ya giderken, bu sezon ligde ve kupalarda tecrübeli rakibine kesin bir üstünlük sağlayan Yenimahalle BSK, final serisinde ilk puanını almak için sahaya çıkacak. 

Final serisinin maç takvimi ise şöyle:

3. MAÇ 25 Mayıs Pazartesi Saat: 18:00 – NTV Spor canlı yayın
Ankara THF Spor Salonu
Yenimahalle BSK – Muratpaşa Belediye SK

4. MAÇ Gerekirse 28 Mayıs Perşembe
Antalya Süleyman Evcilmen Spor Salonu
Muratpaşa Belediye SK – Yenimahalle BSK

5. MAÇ Gerekirse 31 Mayıs Pazar
Ankara THF Spor Salonu
Yenimahalle BSK – Muratpaşa Belediye SK

Bakmadan Geçme