Bülent Bıyıklı: İnşallah her iki takımımız da başaracak!

Türk Hentbolu yarın Avrupa arenasında kritik iki müsabakaya çıkacak. Kastamonu Belediyesi GSK ve Yalıkavak Spor Kulübü ya tamam ya devam diyecek.

HENTBOLHABER.NET – Türk Hentbolu adına iki kritik müsabaka yarın Saat:16.00 ve 18.00’de oynanacak.

EHF Avrupa Ligi’nde gruptan çıkmak için kazanmak zorunda olan Kastamonu Belediyesi GSK, Nantes’ı konuk edecek. Yalıkavak Spor Kulübü’de Rocasa Gran Canaria ile EHF Avrupa Kupası Çeyrek Finalinde mücadele edecek.

Kastamonu Belediyesi GSK Başkanı Bülent Bıyıklı, “Türk Hentbolu adına gerçekten önemli iki müsabaka yarın oynanacak. Biz EHF Avrupa Ligi’nde gruptan çıkmak için Yalıkavak’ta Yarı Final için mücadele edecek. İki takımımızda inanıyorum ki başarılı sonuçlar alacak ve Türk Hentboluna muhteşem bir pazar yaşatmış olacaklar. Bizler rakip olabiliriz ama Ülkemiz için mücadele eden her takım bizim takımımız. Sadece Kastamonu’nun değil Yalıkavak’ın da başarılı sonuç almasını istiyorum. Yalıkavak’a başarılar dilerim” dedi.

Artık söz oyuncularda

Bıyıklı devam eden açıklamalarında, “Artık söz oyuncularımızda. Hazırlıklarımızı yaptık ve maç saatini bekliyoruz. İnanıyorum ki kızlarımız iyi mücadele edecek ve galibiyete ulaşacaklar. Zor maç ancak inancımız ve iyi mücadele, istediğimizi elde etmemizi sağlayacak. Oyuncularımıza güveniyorum. Hep beraber inşallah başaracağız” dedi.

Bakmadan Geçme