Bülent Tuncer: “Şanslar yüzde elli”

Maliye Milli Piyango SK’da Antrenör Bülent Tuncer, bugün Türkiye Kupası Dörtlü Finalinde eşleştikleri Taşova Hentbol SK hakkında konuştu.

HENTBOLHABER.NET – Erkekler Süper Ligi 22.hafta maçında Antalyaspor’u tek sayı mağlup eden Maliye Milli Piyango SK’da Antrenör Bülent Tuncer, bugün Türkiye Kupası Dörtlü Finalinde eşleştikleri Taşova Hentbol SK hakkında düşüncelerini dile getirdi.

Bülent Tuncer hafta sonu oynadıkları  ve Çoşkun Göktepe’nin kurtarışı ile galip geldikleri Antalyaspor maçı için, mutlu olduğunu ve hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını ifade etti.

Tuncer, “Antalyaspor maçı olmazsa olmazımız idi. Skora bakıldığında kaleciler çok iyi ve performansları üst düzeyde idi. Kalede çıkan toplar ve hızlı  hücumlarda bulduğumuz goller ile avantajı elde ettik. Maçın genelinde her iki takımda iyi mücadele etti. Ancak ikinci devre biz daha iyi oynadık ve kalecimizin son kurtarışı ile galibiyete imza attık” dedi.

Türkiye Kupası Dörtlü Final Yarı Finalinde  eşleştikleri Amasya Taşova Hentbol SK ile ilgili olarak, Taşova şuan ligde gücüne göre olması gereken yerde değil. İyi bir takım. Güçlü bir takım. Ligde sakatlıkları oldu ve yabancı ağırlıklı bir takım. Kupada bana göre hem bizim hem de Taşova’nın %50 şansı var. Güzel bir maç bizi bekliyor.  Her iki takımda ligde konumu aynı ve güzel bir maç olacak. Her iki takımda final oynayabilir” dedi.

%100 Türk oyuncular ile Dörtlü Finale

Coşkun Göktepe’nin kurtarışı maça damga vurdu




Bakmadan Geçme