Burak Turan’dan Beykoz’a kötü haber

Beykoz Belediyesi Spor Kulübü ligin ilk maçında galip gelirken kalecisini kaybetti.

HENTBOLHABER.NET – Erkekler Süper Liginde mücadele eden ve ilk maçında Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor’u 28:27 mağlup eden Beykoz Belediyesi Spor Kulübünde Burak Turan şoku yaşanıyor.

Müsabakanın ilk yarısında sakatlanan ve acı içinde yerde kalarak ambulans ile hastaneye götürülen başarılı kaleci Burak Turan’ın yapılan tetkiklerinde, çapraz bağlarının koptuğu ve büyük bir olasılıkla sezonu kapattığı tespit edildi.

Beykoz Belediyesi Spor Kulübü antrenörü Mesut Ilgın yaptığı açıklamada “ Maçı kazandık ancak Burak’ın kaybı bizim için gerçekten çok üzücü oldu. Burak geçen yıl gösterdiği performans ile takımımızın ikinci olmasında çok büyük pay sahibiydi. Bu yıl da gerçekten çok önemli bir form tutmuştu. Süper Ligin en önemli kalecilerinden birisi. Milli Takım ve bizim için çok çok büyük bir kayıp. İyileşip bir an önce aramıza dönmesini diliyorum. Onun yokluğunda diğer arkadaşlarımız da ellerinden geleni yapacağına inanıyorum” dedi.

Beykoz Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Muharrem Kaşıtoğlu ise yaptığı açıklamada “Ankara B.Ş.B. maçında alınan galibiyete ve iyi oyuna maalesef sevinemedik.  Burak özel, fark yaratan ve maç kazandıran bir kaleci. Tedavi sürecini başlattık, umarım bir an önce aramıza döner. O’nun yokluğunda diğer kalecilerimiz Gökhan ve Murat inanıyorum ki, Burak’ı aratmayacaklar. Hentbol camiasına ve lige büyük bir heyecan katan takımımız açısından beklenmedik bir durum’’ dedi.

Bakmadan Geçme