Can Cup İzmir başladı

İzmir hentbolunun alt yapısından yetişmiş ve genç yaşta hayatını kaybetmiş Can Çağnay için anlamlı turnuva başladı.

HENTBOLHABER.NET – Hentbol İzmir İl Temsilciliği tarafından organize edilen ve Göztepe’nin ev sahipliğinde Bülent Özkul Spor Salonu’nda devam eden organizasyonda ilk maçlar 19 Ağustos Cumartesi günü(dün) 16.00’da Göztepe- M.M.Piyango, 18.00’de de Adıyaman Bld-Beykoz Bld arasında oynandı.

Hentbolhaber.Net Facebook Sayfasından canlı olarak yayınlanan müsabakalarda İzmir’de olamayan hentbol severlerde maçları izleme şansı yakaladılar.

Günün ilk maçı öncesi Can Çağnay için saygı duruşunda bulunuldu. Tüm oyuncular ailesi birlikte Can Çağnay’ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadılar.

İlk maçta Göztepe ile Maliye Milli Piyango SK karşılaşırken, müsabakanın ilk yarısını 14:15 Maliye Milli Piyango SK önde kapadı. İkinci devreye daha sert savunmaya yaparak başlayan Göztepe, Piyango’yı hucümda durduramadı. Maçın sonucu da 29:29 berabere sonuçlandı.

Günün ikinci maçında ise Adıyaman Belediyesi SK ile Beykoz Belediyesi SK karşılaştı. Oynanan müsabakanın ilk yarısı 9:9 berabere biterken, maçın sonucunda ise kazanan 18:24 ile Beykoz Belediyesi SK oldu.

Turnuvanın ikinci gün programı ise şöyle:

20 AĞUSTOS 2017 PAZAR -GÖZTEPE BÜLENT ÖZKUL S.S.-

SAAT   16:00   Beykoz Belediyesi SK – Selka Eskişehir Hentbol SK

SAAT   18:00   Maliye Milli Piyango SK – Adıyaman Belediyesi SK




Bakmadan Geçme