Can Cup İzmir’de 3.Gün tamamlandı

Can Cup İzmir sezon öncesi hazırlık turnuvasında 3.gün tamamlandı.

HENTBOLHABER.NET – Can Çağnay adına düzenlenen Can Cup İzmir hazırlık turnuvası tüm hızıyla devam ediyor.

Bülent Özkul Spor Salonu’nda oynanan 3.Gün müsabakalarında Selka Eskişehir Hentbol SK (Selkaspor) ikinci galibiyetini elde ederken, Göztepe’de ilk kez galip geldi.

Günün ilk maçında Selkaspor ile Adıyaman Belediyesi SK  karşılaştı. Maça hızlı başlaya Selkaspor oldu. Üst üste bulduğu goller ile farkı açan Selkaspor, ilk yarıyı Adıyaman Belediyesi SK karşısında 13:7 önde kapadı. İkinci yarıda da aradaki farkın kapanmasına izin vermeyen Selkaspor, Benjamin Cuckisic’in attığı 7 gol ile 24:18 galip geldi. Selkaspor’da Nikola Kosteski 4 gol ile maçı tamamlayan en skorer Selkasporlu oyuncu oldu.

Günün ikinci maçında Beykoz Belediyesi SK ile Göztepe karşı karşıya geldi. İlk yarıda her iki ekipte birbirine üstünlük kurmakta zorlandı. Hentbolhaber.Net facebook sayfamızdan da canlı olarak yayınlanan müsabaka karşılıklı goller ile geçti. İlk devre 15:15 berabere sonuçlandı. Müsabakanın ikinci devresinde daha istekli bir oyun ortaya koyan ve yabancı oyuncularının performansı ile Göztepe müsabakayı 28:31 kazanmasını bildi.

Can Cup İzmir 4.Gün müsabaka programı şöyle:

22 AĞUSTOS 2017 SALI -GÖZTEPE BÜLENT ÖZKUL S.S. –

SAAT   17:30   GÖZTEPE SK-SELKA SK

SAAT   19:30   M. M. PİYANGO SK-BEYKOZ BLD SK

CAN CUP İZMİR ile ilgili diğer haberler için tıklayınız…

Bakmadan Geçme