Çaycuma’dan Beşiktaş Hentbol Takımına

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde Huzur-Doğan Arifoğlu çiftinin 25 yaşındaki oğlu Ozan Arifoğlu, Beşiktaş Hentbol Takımı’nda sergilediği performansla ün salmaya devam ediyor.

 

Çocuklukyaşlarında hentbola başlayan ve başarı sağlayan Ozan Arifoğlu,Türkiye’nin köklü takımlarından Beşiktaş’ta oynarken, A Milli Takım’dada forma giyiyor. Arifoğlu, Çaycuma ilçesinde bulunan Barbaros Kutlutaşİlköğretim Okulu’nda öğrenim görürken okulun hentbol takımında oynamayabaşladı. Lise ve üniversite yıllarında da hentboldan kendini alamadı.Okul hayatından sonra da hentbol oynamaya devam etti. Takımında başarılıbir performans sergileyen Ozan Arifoğlu, 6 şampiyonluk kazandırdı.

Ozan Arifoğlu’nun annesi Huzur Arifoğlu, oğlunun başarıdan başarıya koştuğunu ve kendisinden gurur duyduğunu söyledi.

AnneArioğlu, başarılı hentbolcunun çocukluk yıllarından beri hentbola ilgiduyduğunu belirterek, "Okulunda da başarılı bir öğrenci olmasına rağmen,hentbol takımına yazıldı. Bu böyle uzun yıllar, bu zamana kadar sürdü.Şimdi ise Türkiye’nin en iyi takımlarından Beşiktaş Kulübü’nün hentboltakımında forma giyiyor. Bu zamana kadar takımına 6 şampiyonluk getirdi.Son aldığım bilgiye göre de Bursa’da yapılan bir maçında NilüferBelediyesi’ni yenerek sahadan galip ayrılmışlar. Takımında 7 numaralıformayı giyiyor. Okul hayatına gelince ilköğretimi Barbaros Kutlutaş’tabitirdi. Liseyi İstanbul’da Cent Koleji’nde tamamladıktan sonra,üniversiteyi de Bilgi Üniversitesi’nde tamamladı. Okul hayatından sonrasevdiği ve merak ettiği bu işi de devam ettirdi. Bu takıma ilimizdengittiği ve oynadığından dolayı mutluyuz" diye konuştu.

Haber:  İHA
Foto: Hentbolhaber.Net

Bakmadan Geçme