ÇAYKUR CUP 2015 iptal

Çaykur Cup 2015, 27–30 Ağustos tarihlerinde Rize'de düzenlenecekti ancak iptal edildi.

Konu ile ilgili olarak Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Sultan Rauf OĞUZ, Çaykur Önderliğine, 27–30 Ağustos tarihlerinde,   düzenlenmesi planlanan, Uluslar Arası Çaykur Hentbol Turnuvası, son günlerde yaşanan menfur terör saldırılarında verilen şehitler nedeniyle ileri bir tarihe ertelendiğini açıkladı.

Oğuz “Ülkenin refahı ve geleceği millet olarak önceliklerimizin başında gelmektedir. Devletimizin ve Milletimizin birliğini, dirliğini ve huzurunu bozmak isteyenlere,  Ülkenin her bölgesinden gelen sporcuları bağrında bulunduran Kulübümüzün bu mesajı çok net ve anlamlı olacağını düşünerek, turnuva kapsamında yapacağımız her türlü gezi ve aktiviteyi durdurup, milli hassasiyetlerimizin her şeyin üstünde olduğunu, gençlerimizle ve taraftarlarımızla bu şekilde bir mesaj vermeyi uygun bulduk.” dedi.

Takımımız Dere mezra ve Erzurum kampından sonra lige kadar yapacağı hazırlık maçları ile yeni sezon çalışmalarını sürdüreceğini belirten OĞUZ; “Ülkenin huzur ve güvenliği için gözlerini kırpmadan canlarını veren şehitlerimize Allah’tan gani gani rahmetler niyaz eder, kederli ailelerine, dost ve akrabalarına sabır diliyorum. Milletimizin başı sağolsun” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme