Celal Gençoğlu, takımının mücadelesinden dolayı mutlu

Kadınlar Türkiye Kupası’nda çeyrek finale adını yazdıran İzmir Büyükşehir Belediyesi GSK’da Baş antrenör Celal Gençoğlu takımının çeyrek finale kalmasından dolayı mutlu.

HENTBOLHABER.NET – Bursa’da 2.Tur müsabakalarında Osmangazi Belediyesi SK ve Kastamonu Belediyesi GSK ile karşılaşan İzmir temsilcisi, Osmangazi Belediyesini mağlup etmeyi başardı ve Kastamonu Belediyesi GSK ile ilk yarıda başa baş bir mücadele sergilemesine rağmen mağlup ayrıldı.

Kastamonu Belediyesi GSK karşısında savunmada iyi işler yapan ve rakibini sadece 9 gol atmasına izin veren İzmir Büyükşehir Belediyesi, ilk yarıd ahücumda etkin olamadı. Savunmada iyi mücadele ortaya koyan mavi-beyazlılar, karşı karşıya bir çok pozisyonu kaçırdı. Müsabakadan mağlup ayrılmasına rağmen iyi mücadeleden dolayı teknik heyet mutlu idi.

Baş Antrenör Celal Gençoğlu yapmış olduğu  açıklamada; “Türkiye Kupası’nda çeyrek finale çıkma başarısını gösterdiğimiz için takım olarak çok mutluyuz. Gruptaki Osmangazi Belediyespor maçı baştan itibaren kontrolümüzde geçti. Ancak grubu birinci bitirmek için Kastamonu Belediyespor karşısında hücumda iyi oynayamadık. Rakibimizi savunmada zorladık ancak daha iyi olan kazandı. Çeyrek finalde Muratpaşa eşleşmesini iyi oynayıp geçmek isteriz. Umarım bunu başarabiliriz” dedi.

Bakmadan Geçme