CIP Travel Antalyaspor, Beykoz Belediyesi maçında galibiyeti hedefliyor

Erkekler Süper Ligi 14. hafta karşılaşmasında evinde ağırlayacakları Beykoz Belediyesi karşılaşması CIP Travel Antalyaspor Antrenörü Fatih Işık açıklamalarda bulundu.

HENTBOLHABER.NET –  CIP Travel Antalyaspor Hentbol Takımı Antrenörü Fatih Işık, Türkiye Hentbol Federasyonu Erkekler Süper Ligi 14. hafta karşılaşmasında evinde ağırlayacakları Beykoz Belediyesi karşılaşması öncesi açıklamalarda bulundu.

Hafta sonu evlerinde Beykoz Belediyespor ile oynayacakları karşılaşmanın hem sıralama hem de Avrupa Kupası’na gitme mücadelesi içerisinde oldukları bir takım olmasından dolayı da çok zorlu geçeceğini belirten Fatih Işık, kondisyon ve taktiksel olarak hazırlıklarını en üst seviyede yaptıklarını ifade etti.

Sahalarında 2 puan alarak hedeflerine adım adım ilerlemek istediklerini vurgulayan Işık, “Bu önemli ve zorlu geçecek maçta taraftarımızın desteği bizim için çok önemli. Maçta seyircimizin takımımızın yanında olup, tribünde 17. kişi olarak desteklemesini diliyoruz. Tüm taraftarlarımızı bizimle beraber olmaya davet ediyoruz” dedi.

Zorlu geçecek mücadele öncesinde oyuncularının tamamen maçın önemini ve zorluk derecesini bilerek çalıştıklarına değinen Fatih Işık, “Sol kanat oyuncumuz ve takımımızın önemli bir parçası olan Mykhaylo Krivchikov bu maçta yer almayacak. Onun yerine oynayacak olan İbrahim ve Savaş’ın da onun yokluğunu aratmayarak iyi bir performans gösterecekleri inancı içerisindeyiz. Bu zorlu maçta tek yürek olarak 2 puanı alacağız” şeklinde konuştu.

CIP Travel Antalyaspor – Beykoz Belediyespor karşılaşması 10 Şubat 2019 Pazar günü saat 15:00’da Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda oynanacak.

Bakmadan Geçme