“Çok zevk aldığım, çok çok zevkle izlediğim bir maç”

Yazarımız Mehmet İhsan Doğan, Yenimahalle Belediyesi SK ile Muratpaşa Belediyesi SK arasındaki oynanan mücadeleyi kaleme aldı.

“Çok zevk aldığım, çok çok zevkle izlediğim bir maç”
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yenimahalle Belediyesi, 6 Nisan Perşembe günü Muratpaşa Belediyesi’nin konuk etti.

Çok zevk aldığım, çok çok zevkle izlediğim bir maç oldu.

İki takım da göze hoş gelen, izleyenlere, “İşte hentbol bu!” dedirten bir oyun ortaya koydu.

Yenimahalle’nin kalecisi Armella’yı biliyorum. İyi kaleci. 

Ama Birol hocanın Muratpaşasında Sevilay’ın yanısıra bir Selen var ki, sanırım bir süre sonra milli takımın değişmezi olacak.

Gelelim maça; Seyirciler ilk golü görebilmek için yaklaşık bir buçuk dakika beklemek zorunda kaldılar. Yasemin, perdeyi açan golü attı ve Muratpaşa 1-0 öne geçti.

Sonra Yenimahalle sazı eline aldı ve 11’inci dakika dolarken skor 6-3 olmuştu!

Muratpaşa maçı bırakmadı, 18’inci dakikada 7-7, 21’inci dakikada 8-8 beraberliği yakaladı ama, Yenimahalle’nin baskısına dayanamadı ve ilk 30 dakika 15-12 ev sahibinin üstünlüğü ile kapandı.

Yenimahalle Belediyesi, ikinci yarıda üstün bir oyun sergiledi ve farkı yavaş yavaş açtı. Ne Sevilay ne de Selen günün golcüsü Olga’ya engel olamayınca lider maçı 33-27 kazandı.

Az önce söz ettim; günün golcüsü Olga idi. 12 gol atan Olga’yı 6 golle Esra, 5 golle Yeliz, üçer golle Anita ve Nurceren, 2 golle Duygu ve 1 golle Kateryna izledi.

Muratpaşa’da ise Natalia 7, Döne 6, Valeria ve Yasemin dörder, Kübra 3, Yulia 2, Cansu ise 1 gol attı.

Kürşat’la İbrahim’in maç yönetimine hayranım. Hiç bir profesyonel onlara kül yutturamıyor, zırıltısız, dırıltısız maçlarını yönetiyorlar, fazla heyecan yapmadan altmış dakikayı tamamlıyorlar. 




Bakmadan Geçme