“Daha İşimiz Bitmedi”

Bursa Nilüfer Belediyespor Antrenörü Fatih Işık, Play-Off müsabakası öncesi açıklamalarda bulundu.

Nilüfer Belediye Spor Kulübü tarihinde bir ilke daha imza atarak, 2012 –2013 Sezonu Türkiye Hentbol Erkekler Süper Ligi Normal Sezonunu 3.sırada bitiren ekip arkadaşlarımı ve sporcularımı canı gönüldenkutluyorum diyerek başlayan Fatih Işık,  "Bu başarıda bizleri hiçbir zaman yanlız bırakmayan,  desteklerini herzaman yanımızda hissettigimiz başta Belediye Başkanım Sn. Mustafa BOZBEY,Kulüp Başkanım Naci KALE , Şube Sorumlumuz Abdullah KOÇ ,NilüferBelediyespor Yönetim kurulu üyelerimize , Müdürümüz ve Personeline,Nilüfer Belediye Ailesine ve Taraftarlarımıza çok teşekkür ederim."dedi.

Federasyon Başkanı Bilal Eyüboğlu ve Başkan Vekili Haydar Arslan’ın
ziyarettinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Fatih Işık, " Federasyon Başkanımız altyapılarla ilgili düşüncelerini , projelerini paylaştı. Bu konuda ben ve kulübüm adına yıllardır altyapılarda yaptığımız uygulamalarda olduğu gibi, her zaman üzerimize düşen görevi yerine getireceğimizi belirttim."dedi.

Çankaya Belediyesi Anka Spor ile ilgili olarak sözlerine devam eden Fatih Işık , "Daha işimiz bitmedi Play-Off ‘taki rakibimiz Çankaya Belediyesi Ankaspor’ugeçerek Avrupa kupallarına katılmayı istiyor , Play -Off sonucunda ligi enüst sıralarda bitirmeyi arzuluyoruz."dedi.

"Yarın (Çarşamba günü) oynayacağımızÇankaya Belediye Ankaspor maçı zor bir maç olacak. Rakibimize saygıduyuyoruz kadro genişliği ve yaşamış olduğu sıkıntılara rağmen ligin eniyi takımlarından biri ve bunun bilincindeyiz.. Bu zorlu müsabakadangalip ayrılıp, iyi bir avantaj yakalamak istiyoruz. Her iki takımada bueşleşmede başarılar  diliyorum."diyerek sözlerini tamamladı.
 

ErkeklerSüper Lig Play-Off Eşleşmeleri

 

Bakmadan Geçme