EHF Marketing’e yeni genel müdür

David Szlezak, EHF’nin pazarlama şirketi olan EHF Marketing GmbH Genel Müdürü olarak atandı.

HENTBOLHABER.NET – Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) EHF Marketing GmbH Genel Müdürlüğüne David Szlezak’ın atandığını duyurdu.

Szlezak, genel müdürlük görevini Şubat 2016’da geçici olarak üstlenmişti.

2010 yılından bu yana EHF Marketing GmbH bünyesinde çalışan Szlezak son olarak VELUX EHF Final4 Direktörlüğü ve EHF Marketing GmbH Genel Müdür Yardımcılığı görevlerini yürütüyordu.

David Szlezak, spor yöneticiliği dışında profesyonel bir oyuncu olarak Avusturya Milli Takımında ve Bundesliga’da uzun ve başarılı bir kariyere sahip.

Haber

“İLİŞKİLERİ GELİŞTİRMEK VE YENİ FİKİRLER BULMAK”

David Szlezak görevlendirme ile ilgili açıklamasında şunları söyledi: “Şampiyonlar Ligi’nde büyük işler başardık. Viyana’da pazardaki rekabeti ve paydaşlarımızı iyi tanıyan deneyimli bir ekibimiz var. Başarılarımızı ve uzun süredir geliştirdiğimiz ilişkileri ilerletmek yanında uluslararası spor piyasasında hep önde olmak için yeni fikirler bulmak ve yeni ortaklıklar inşa etmeye devam etmek görevimiz.”

EHF’nin şirketi olan EHF Marketing GmbH, VELUX EHF Şampiyonlar Ligi ve Kadınlar EHF Şampiyonlar Ligi yanı sıra VELUX EHF Final4 gibi final organizasyonları dahil önde gelen hentbol yarışmalarının medya ve pazarlama haklarını yönetiyor.

KADIN GÜCÜ

EHF’den yapılan açıklamada şirketin iki yeni personel ile yeni sezonda daha da güçleneceği belirtildi. 1 Eylül itibariyle ekibe katılan Katharina Hacker iş geliştirme üzerinde çalışacak. Anna Farbowski ise VELUX EHF Şampiyonlar Ligindeki ‘Haftanın Maçı’ konseptinin daha da geliştirilmesini sağlayacak projeler üretecek.

VELUX EHF Şampiyonlar Ligi 21 Eylül’de başlayacak. Devler ligi SG Flensburg-Handewitt ile Telekom Veszprém ve THW Kiel ile Paris Saint-Germain maçları gibi büyük karşılaşmalar ile açılıyor. VELUX EHF FINAL4 ise 3/4 Haziran 2017 haftasonunda Köln’de düzenlenecek.

Bakmadan Geçme