Dolu dolu radyo yayını hentbol severleri bekliyor

Yüce ER'in sunduğu 'Spor Her Yerde' programı 2 Ağustos Pazar günü Saat:14.15-16.00 arasında sizlerle olacak. Hentbol konu başlıkları Saat:14.15-15.00 arasında yer alacak.

HENTBOLHABER.NET – Haftanın öne çıkan olayları, transferler ve gelecek hafta hentbolda bizi neler bekliyor hepsi 2 Ağustos Pazar günü (bugün) Meteorolojinin Sesi Radyosu’nda Yüce Er’in sunduğu “Spor Her Yerde” programında canlı yayında olacak.

Hentbolhaber.Net’ten Fırat Beyde haftanın olaylarını yorumlayacak. Göztepe’nin hentbol şubesinde ki son durumu Forza taraftar grubundan Aziz Yalçın ile konuşulacak. Hentbol liglerinde ki son durum ile gelecek sezon ligler nasıl olacak? Kaç takımla oynanacak? Bu soruların yanıtını THF Teknik Kurul Başkanı Hikmet Vurgun verecek. Erkekler 1.Lig ekiplerinin Süper Lig isteği tartışılacak ve Ankara Hentbol İhtisas Başantrenörü Sibel Keskin ile Tokat GSK Başantrenörü Emre Dursun radyo yayınında yer alacaklar.

2 Ağustos Pazar Saat:14.15’ten itibaren canlı yayını aşağıda yer alan frekanslardan ayrıca   http://www.radyo.mgm.gov.tr/   web sayfasından da dinleyebilirsiniz.

Haber

Bakmadan Geçme