Doruk Pehlivan’dan ilk yorum

foto: sportbuzzer.de/
Polonya ekibi PGE Kielce’den Alman Bundesliga’nın yolunu tutan Doruk Pehlivan transferi sonrası ilk açıklamasını Hentbolhaber.Net’e yaptı.

FIRAT BEYDE/ HENTBOLHABER.NET – Polonya ekibi PGE Kielce forması giyen Doruk Pehlivan, gelecek iki sezon Alman Bundesliga ekiplerinden GWD Minden formasını kiralık olarak giyecek.

Alman ekibinde daha fazla forma şansı bulacak olan Doruk Pehlivan, 20 takımlı hentbolun en önemli liginde forma giyecek. Marian Michalczik’in Minden’den ayrılmasından sonra joker oyuncuya ihtiyacı olan Alman ekibi, genç milli yıldızımızı kadrosuna dahil etti.

Doruk Pehlivan trasnferi ile ilgili olarak Hentbolhaber.Net’e yapmış olduğu açıklamada, “Kielce ile Şampiyonlar Liginde oynadım ve çok değerli deneyim kazandım ancak takımın en genci oldum. 20 takımlı  Bundesliga çok zorlu bir lig ve kendini geliştirmek isteyen oyuncular için iyi bir yer. GWD Minden’e her türlü katkı koymak ve Minden ile birlikte Bundesliga’dan çok şey öğrenmek istiyorum. Ekip halinde iyi işler çıkarabileceğimizi düşünüyorum. Önümüzdeki sezon bazı insanları olumlu yönde şaşırtacağımıza inanıyorum.  Genç bir oyuncu olarak oyuncu profilimin üzerine koyarak ilerlemek istiyorum” dedi.

 

 

Bakmadan Geçme