Dünya Şampiyonasına Doğru Genç Osman And. Lisesi

Liseler Türkiye Şampiyonasında Erkeklerde Şampiyon olan Ankara Genç Osman Anadolu Lisesi’nin silahı “İNANÇLARI”

Dünya şampiyonasına hazırıklarını günde çift idman ile sürdüren temsilcimiz de hedef multak derece. Dünya Şampiyonası ilk maçına Brezilya ile başlayacak olan temsilcimizin kadrosunda ki tüm sporcuların silahı "İNANÇLARI" oldu.

Dünya Şampiyonası ile ilgili olarak açıklama yapan Beden Eğitimi Dersi Öğretmeni Zeki Polat şu cümleleri kullandı: " Dünya Şampiyonasında olmayı sonuna kadar hak eden bu çocukların  arzusu ve isteği biz başarıyı götürecek. Bize şimdiye kadar destek olan , yanımızda olan herkese teşekkür ederiz. Bu çocuklar inançları ile neler yapabileceklerini bizlere gösterecekler. Umut ediyorum ki hedefimize ulaşağız. Dünya Şampiyonasında Ülkemizi temsil edecek olan diğer temsilcilerimize de başarılar dilerim."dedi.

Haber

Şampiyona ile ilgili olarak bazı oyuncuların düşünceleri ise şöyle:

Ömür Pehlivan : Öncelikle daha Trabzon’a doğru yola çıktığımızda herkesin kafasında tekbir hedef vardı "ŞAMPIYONLUK" kimse aksini düşünmedi.Ggercekten birlikolduk ve takım olduğumuzu gösterdik. İlk maçtan son maça kadar, sahada,saha dışında ,tribündeki bizi destekleyenlerin emekleriyle biz bu kupayıkaldırdık.  İyi sonuçlarda aldık yaralarda. Ama yılmadık yine güvenimiziinancımızı asla kaybetmedik. Herzaman tek hedef şampiyonluk oldu ve bizbunu eze eze herkese gösterdik. Hocalarımızın desteğiyle ,  verdikleritaktikleriyle bizi sahada emin adımlarla ilerlememizi sağladı ve şampiyon olmamızın aslında enbüyük nedeni buydu. Netice de şşampiyon olduk yeni hedeflerimiz ülkemiziTrabzon’da en iyi şekilde,  asla emin duruşumuzdan ödün vermeden, yine bir şampiyon gibi çıkacağız İnancımız ile alabileceğimiz en iyi dereceyi alıp ,em mutlu şekilde turnuvayı bitireceğiz. Şimdiden herkesineline koluna sağlık Allah yardımcımız olsun.

Kadir Arı :  Öncelikle takımımızı destekleyip buralara gelmemizde katkısı olanheskese teşekkür ederim. Liseler Türkiye Şampiyonasında şahsım ve takım arkadaşlarımızın şampiyon olmamızda inanışı ve isteği zafere ulaşmakta en büyük rolü oynadı. Hocalarımızın destekleri ile çok güzel bir şampiyona geçirdik ve sırada İSF var. Elimizden glnin en iyisini yapıp Ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bundan dolayı da sevin ve onur duyuyorum.

Şenol Oğuz : Turnuvaya iyi başlayamadık. Çengelköy yenilgisi bizi çok sarstı amakendimize gelmemizi de sağladı. Takım arkadaşlarımız ile birlikte oyenilgiden sonra bir söz verdik bu takım Türkiye Şampiyonu olacaktı.Takımca buna inandik savaştık mücadele ettik ve akabinde şampiyonlukgeldi. Takım arkadaşlarım teknik ekibimiz başta zeki hoca olmak üzere veokuldaki oğretmenlerimizin yardımıyla Şampiyonluğu okulumuza getirdik. Dünya şampiyonasında da ülkemizi iyi bir şekilde temsil edecegimizidüşünüyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Ayberk Dinç :  Türkiye şampiyonluğu yolunda zorlu maçlar geçirdik. Mağlup olmamız bizi yıldırmadı ve daha çok inandırdı. Son iki maç herşeyimizi gücümüzü gsterdiğimiz maç oldu. Şampiyonada da aynı şekidle inancımızla , gerçek ruumuzu ortaya koyup mücadele deceğiz. İnşallah bütün maçlarımızda iyi oyun sergileriz.

Taha Berk Başakın : İki sene boyunca takım olarak bu turnuva icin çok çalıştık,  ve başarılıolduk.Şimdi amacımız ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek, iyi birderece yapabilmek.Bu yolda bizleri destekleyen hocalarımıza veailelerimize sonsuz teşekkürler.Allah yolumuzu açık etsin.

Yücel Şahin : İki yıldır hazırlandığımız  bir turnuvaydı. Tek hedefimiz Şampiyonluktu. Maçlar zor oldu tabiki ama 2 yıldır yaptığımız çalışmanın karşılığını şampiyon olarak aldık. Şimdiki hedefimiz Dünya Şampiyonasında iyi bir derece elde edebilmek olacaktır.

Haber

Bakmadan Geçme