EHF Kupası’nda rakipler belli oluyor

Avrupa Hentbolu’nun üçüncü kupası EHF Kupası’nda mücadele edecek erkek ve kadın takımlarımızın rakipleri belli oluyor.

HENTBOLHABER.NET – EHF KUPASI 2. turda erkeklerde Spor Toto SK ve Antalyaspor, kadınlarda ise Muratpaşa Belediyesi SK ve İzmir Büyükşehir Belediyesi GSK mücadele edecek.

Bu sezon ilk kez düzenlenecek olan EHF Avrupa Kupasında 2. tur eşleşmeleri 1 Eylül Salı günü ( bugün) TSİ 12:00’de başlayacak kura çekimi ile belli olacak. Kura çekimi EHF’nin Avusturya’nın başkenti Viyana’daki merkezinde gerçekleştirilecek ve EHF Youtube hesabı üzerinden canlı olarak yayınlanacak. EHF Avrupa kupası 2. turunda Kovid-19 pandemisi nedeniyle kulüplerin seyahatlerini kolaylaştırmak için bölgesel torbalar oluşturuldu.

ERKEKLER EHF AVRUPA KUPASI 2. TUR

3 bölgeye ayrılan ve 38 takımın mücadele edeceği Erkekler EHF Avrupa Kupası 2. turunda mücadele edecek temsilcilerimiz Spor Toto SK ve Antalyaspor kura çekimine 2. bölgede 2. torbadan katılacak. Bu turda ilk maçlar 14.-15.11.2020, rövanşları ise 21.-22.11.2020 tarihlerinde oynanacak.

Temsilcilerimizin muhtemel rakipleri ise şunlar:

HC Zeleznicar 1949 (Sırbistan)

KH Besa Famgas (Kosova)

HC Dobrudja (Bulgaristan)

PGU Kartina TV Tiraspol (Moldova)

CSM Bucuresti (Romanya)

AC Diomidis Argous (Yunanistan)

RK Gracanica (Bosna-Hersek)

KADINLAR EHF AVRUPA KUPASI 2. TUR

Kadınlar EHF Avrupa Kupası 2. Turunda ise temsilcilerimiz Muratpaşa Belediyesi SK ve İzmir Büyükşehir Belediyesi GSK mücadele edecek.

2 bölgeye ayrılan ve 18 takımın mücadele edeceği Kadınlar EHF Avrupa Kupası 2. turunda Muratpaşa Belediyesi SK 2. bölge 1. torbadan, İzmir Büyükşehir Belediyesi GSK ise 2. bölge 2. torbadan kura çekimine katılacak. 2. Turda ilk maçlar 10.-11.10.2020, rövanşları ise 17.-18.10.2020 tarihinde oynanacak.

Muratpaşa Belediyesi SK’nün muhtemel rakipleri şunlar:

Ali-Best Espresso-Mestrino (İtalya)

PF Cassano Magnago (İtalya)

KHF İstogu (Kosova)

WHC Cair-Üsküp (Kuzey Makedonya)

İzmir Büyükşehir Belediyesi GSK’nün muhtemel rakipleri ise şunlar:

SSV Brixen Südtirol (İtalya)

ZRK Naisa Nis (Sırbistan)

KHF Vushtrria (Kosova)

HC Real (Ukrayna)

Bakmadan Geçme