EHF Şampiyonlar Ligi’nde ilk gün sonuçlandı

Avrupa Hentbolu’nun en önemli organizasyonları oynanan müsabakalar ile başladı.

CEMAL GÖRKEM ERİM / HENTBOLHABER.NET – EHF Şampiyonlar Ligi’nde ilk gün sona erdi

TSİ 19:45 seansındaki karşılaşmalarda Celje evinde Aalborg’u ağırladı. Üstünlüğün sürekli el değiştirdiği karşılaşmadan Danimarka ekibi 31-29’luk deplasman galibiyetiyle ayrıldı.

Aynı saatte başlayan diğer karşılaşmada SEHA League Final4’u oynayan iki takım Vardar ve Meshkov Brest karşı karşıya geldi. Başa baş geçen mücadelede maçın sonunu iyi oynayan Belarus temsilcisi karşılaşmayı 24-22 kazandı.

TSİ 21:45 seansında ise, bir senenin ardından Şampiyonlar Ligi’ne geri dönen Nantes, evinde SEHA şampiyonu Macar devi Veszprem’i ağırladı. İkinci yarının ortalarına kadar başa baş geçen mücadelede Veszprem kalitesini ve tecrübesini son 20 dakikada ortaya koydu ve karşılaşmayı 28-24 kazandı. Deplasmandaki bu galibiyetlerinde, SEHA League Final4 MVP’si kaleci Corrales’in performansı oldukça etkili oldu.

TSİ 21:45 seansının diğer maçında Lomza Vive Kielce, Flensburg’a konuk oldu. Oldukça çekişmeli ve başa baş bir mücadeleye sahne olan karşılaşmadan galibiyetle ayrılan taraf, kuzey Alman ekibi Flensburg oldu.

EHF Şampiyonlar Ligi’nde yarının programı şu şekilde:

TSİ 19:45
PPD Zagreb – THW Kiel

HC Motor – Barça

TSİ 21:45
FC Porto – Elverum Handball

Karşılaşmalar ehftv.com’dan canlı yayınlanacak

Bakmadan Geçme