Ekiplerimiz Avrupa Kupalarına hangi Tur’dan başlayacak?

Erkekler ve Kadınlar Avrupa Kupaları sıralamaları ve statüleri belli oldu.

HENTBOLHABER.NET – Kadınlar ve Erkekler Avrupa Kupaları statüleri ve ekiplerimizin hangi Tur’dan avrupa arenasında mücadele edecekleri belli oldu.

KADINLAR ŞAMPİYONLAR LİGİ

Geçen hafta gerçekleşen kura çekimi sonucu HC Gomel, HC Podravka Vegeta ve Vipers Kristiansand ile Kadınlar Şampiyonlar Ligi Ön Eleme 1.Grubunda yer alan Kastamonu BGSK, müsabakalarını Norveç’te oynayacak.

Hakan Günal: “İlkleri yaşamak istiyoruz”

Bugün yapılan resmi açıklamaya göre Kadınlar Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarına Norveç’in Vipers Kristiansand takımı ev sahipliği yapacak.

Ön eleme maçları 9-10 Eylül 2017 tarihinde Norveç’in Kristiansand şehrinde 2200 kişilik Aquarama Kristiansand Spor Salonu’nda oynanacak.

KADINLAR EHF KUPASI

Kadınlar EHF Kupası’nda ülkemizi Ankara Yenimahalle Belediyesi SK temsil edecek. Ankara Yenimahalle Belediyesi, Kadınlar EHF Kupası 1.Tur’unda mücadele edecek. Yenimahalle Belediyesi SK, ilk maçını kura çekimi sonrası 9/10 Eylül 2017, rövanşı da 16/17 Eylül 2017 tarihinde oynayacak.

Şampiyon Kastamonu BGSK, Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek. Ön eleme Tur’unda mücadele edecek Kastamonu temsilcisi grup 1. olamaz ise ön eleme grubundaki sıralamasına göre EHF Kupası’na katılacak.

STATÜ

Kadınlar Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Kastamonu BGSK, 4.olursa EHF Kupası’na 2.Tur’dan, 3.olursa 3.Tur’dan, 2.olur ise EHF Kupası 3.Tur seri başı takımı olarak katılacak.

KADINLAR CHALLENGE KUPASI

Kadınlar EHF Challenge Kupası’na Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü ve Zağnosspor katılacak. 

STATÜ

Ardeşen GSK ve Zağnosspor 3.Tur’dan itibaren avrupa arenasında mücadele edecekler. İlk maçlarını 11/12 Kasım 2017, rövanş karşılaşmalarını ise 18/19 Kasım 2017 tarihinde oynayacaklar. Ardeşen GSK Kadınlar EHF Challenge Kupası’nda seri başı takım olarak yer alacak.

ERKEKLER VELUX EHF ŞAMPİYONLAR LİGİ

Avrupa’nın en iyi takımlarının Mart 2018’e kadar sürecek serüveninde temsilcimiz Beşiktaş Mogaz HT,  D Grubunda mücadele edecek.

4.Torbadan kura çekimine katılan Beşiktaş Mogaz’ın 13-17 Eylül tarihinde başlayacak olan VELUX EHF Şampiyonlar Ligi D Grubu macerasındaki rakipleri şöyle oldu:

TORBA 1’den
HC Metalurg (Makedonya)

TORBA 2’den
HC Motor Zaporozhye (Ukrayna)

TORBA 3’den
Montpellier HB (Fransa)

TORBA 5’den
Chekhovskie Medvedi (Rusya)

TORBA 6’den
Eleme Grubu 1.si

Grup maçları 13-17 Eylül’de başlayacak.  A&B gruplarında son maçlar 28 Şubat – 4 Mart 2018 tarihleri arasında oynanacak.

ERKEKLER EHF KUPASI

Erkekler EHF Kupası’nda Ülkemizi Beykoz BLD SK temsil edecek. Beykoz Belediyesi Spor Kulübü, EHF Kupası’na 1.Eleme Tur’undan itibaren katılacak. Ülkemizi EHF Kupası’nda temsil edecek olan tek ekip olan Beykoz Belediyesi SK, Avrupa’nın ikinci en önemli kupasında mücadele edecek.

STATÜ

ERKEKLER CHALLENGE KUPASI

Erkekler Challenge Kupası’nda ülkemizi Göztepe Spor Kulübü ile Taşova YIBO SC temsil edecek.

Göztepe, EHF Challenge Kupası’na 3.Tur’dan katılırken, Taşova 2.Tur’da mücadele edecek.

STATÜ

Göztepe ilk müsabakasını 18/19 Kasım 2017, rövanşı ise 25/26 Kasım 2017 tarihinde oynarken, Taşova ilk maçını 7/8 Ekim 2017, rövanşı ise 14/15 Ekim’de oynayacak.

 




Bakmadan Geçme