Erkek arkadaşı izin vermedi

Yenimahalle Belediyesi SK, transferde sürpriz bir gelişme yaşadı.

HENTBOLHABER.NET / ÖZEL HABER –  Fransız sol kanat Paule Baudoin ile görüşmelere başlayan Yenimahalle Belediyesi SK, tahmin etmediği bir problem yaşadı.

Fransız yıldız Paule Baudoin, 2 gün önce Ankara’ya gelerek transfer görüşmelerini gerçekleştirirken, Hentbolhaber.Net olarak transferi yakından takip ettik. Fransız sol kanat, THF Spor Salonunu ve Ankara’yı gezdi. Başkenti yakından tanıma şansı yakalayan Paule Baudoin, daha sonra ülkesine dönmeden her şeyin olumlu olduğunu ancak son kararı 3 Temmuz Cuma günü vereceğini açıkladı.

Bugün ülkesinden haber göndererek erkek arkadaşının izin vermediğini ve Türkiye’de oynayamayacağını  açıklayan Paule Baudoin’in bu davranışı şaşkınlık yarattı.

Fransız gazeteci Clement Domes ile yapmış olduğumuz görüşmede, Fransa’nın METZ Handball  kulübünde oynayan Fransız sol kanat, antrenör Jérémy Roussel ile problem yaşarken, METZ kulübünün iki yeni sol kanat alacağı bu sebeble de Fransız yıldız Paule Baudoin ile yolları ayırdığını belirtti.

Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübünün transfer ile ilgili olarak nasıl bir yol izleyeceği ilerleyen günlerde belli olacak.

Fotoğraf : http://www.equapodologie.fr/

Bakmadan Geçme