Erkek Milli Takımımızda aday kadro açıklandı

2022 Avrupa Erkekler Hentbol Şampiyonası Eleme Grubu müsabakalarında mücadele edecek olan A Milli Erkek Takımımız’ın aday kadrosu açıklandı.

2022 Avrupa Erkekler Hentbol Şampiyonası Eleme Müsabakaları kapsamında 4 Kasım Çarşamba günü Hollanda, 8 Kasım Pazar günü de Eskişehir’de Slovenya ile karşılaşacak olan A Milli Erkek Takımımız, 28 Ekim – 3 Kasım 2020 tarihleri arasında İstanbul’da kamp çalışmaları yapacak.

İstanbul’daki kamp çalışmalarını Maltepe Spor Salonunda gerçekleştirilecek olan Millilerimiz, 4 Kasım Çarşamba günü Hollanda ile oynayacağı gruptaki ilk maç için bu ülkeye gidecek.

5 Kasım Perşembe günü yurda dönecek olan Ay-Yıldızlı millilerimiz, 8 Kasım Pazar günü Slovenya ile oynanacağı grubundaki ikinci maç için hazırlıklarına Eskişehir’de devam edecek.

Millilerimizin Hollanda ve Slovenya ile oynayacağı müsabakalar TRT Spor 2’den canlı olarak yayınlanacak.

Milli Takımımızın 30 kişilik aday kadrosunda şu hentbolcularımız yer alıyor:

Kaleciler: Yunus Özmusul (ORAZHAZİ FKSE),Taner Günay (BJK), Burak Turan(BJK) Coşkun Göktepe (SPOR TOTO) 

Sol Kanatlar: Alperen Pektaş (SPOR TOTO)  ,Harun Hacıoğlu (BJK), Yaşar Erdem Ateş (MYK Hentbol), Samet Kamberoğlu(BEYKOZ BLD)

Sol Oyun Kurucular: Baran Nalbantoğlu (SUCEAVA), Doruk Pehlivan (GWD MİNDEN), Tuğberk Çatkın(SPOR TOTO), Sarp Seymen(SPOR TOTO), Genco İlanç(BEŞİKTAŞ), Gürkan Soğukpınar(NİLÜFER BLD)

Orta Oyun Kurucular: Onur Ersin(HC DOREGA SUD), Ozan Erdoğan(BEYKOZ BEL), Halil İbrahim Öztürk ( SPOR TOTO)

Sağ Oyun Kurucular: Can Çelebi( SPOR TOTO ), Ozan Arifoğlu(BJK), Özgür Sarak(RK TRİMO TREBNJE), Cemal Kütahya(BEYKOZ BLD), Gökhan Örnek(İZMİR BŞB BLD)

Sağ Kanatlar: Görkem Biçer(BJK), Yiğit Eröz( SPOR TOTO), Doğukan Keser(BJK)

Pivotlar: Uğur Erceylan(NİLÜFER BEL), Mehmet Demirezen(BJK), Çağlayan Öztürk(BEYKOZ BEL), Emre Engin(GÖZTEPE)

Bakmadan Geçme