ERZURUMLUOĞLU’nda Hedef Play-OFF’lar

Hentbol Erkekler 1.Lig A Klasman ekiplerinden Erzurum Atatürk Üniversitesi Spor Kulübü antrenörü Ali ERZURUMLUOĞLU hedeflerinin Play-Off’lara katılmak olduğunu belirtti.

Erzurumluoğlu, ligin son iki maçına doğru 10 puan topladıklarını ve sergilemiş oldukları mücadeleci oyun karşısında ,  Adana Çukobirlik ve Amasya Taşova Yibo maçlarınıda galibiyet ile kapatabilselerdi ilk yarıyı 14 puanla kapamış ve hedeflerine ulaşmış olacaklarını söyledi.

Erzurumluoğlu dış transferlere değinerek, Haber

 

"Takımımızda bulunan öğrencilerimizin hemen hemen hepsinin Atatürk Üniversitesi BESYO’da öğrenci olmaları takımımızın en önemli özelliklerinden birisidir.Ayrıca takım içinde bulunan oyuncularımızdan yaklaşık 8 adet oyuncuda alt yapıdan yetişen Erzurum’lu çocuklarımızdır. Takımdan abilik görevi yapan Aykut ve Orhan hem BESYO mezunu, hem de Erzurum Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü Hentbol Uzmanı olarak görev yapmakta ve alt yapı takımlarımızın oluşumunda bu çocuklarımızın yetiştirilmesinde büyük görevler yapmaktadırlar. Ayrıca; takımımıza kazandırdığımız il dışından gelen oyuncularımız lise yıllarının bitiminden sonra üniversitemiz lig takımında 4 yıl boyunca hem akademik kariyerlerini yapıyor, hem de okul bitiminde gerek memleketlerinde, gerekse başka illerde hentbola değerli hizmetlerine devam ediyorlar. Dolayısı ile dış transfer konusunda bir çalışma yapmamız, bu hizmetler noktasında çok gerekli görülmemektedir." dedi.

2.YARI ÇOK ÇETİN GEÇECEK

Erzurumluoğlu, "İkinci devre için 2 sakat oyuncumuz bulunmakta ve bu oyuncularımızın tedavileri hızla devam etmektedir. Puan tablosundaki yerimiz şu anki görüntü ile 5. Sırada, takımların eksik maçlarının tamamlanması ile tahminen 7. Sıraya inecek. Fakat play-off hedefinde ilk beşe girebilecek takımlar 2. Devre maçlarında kendi evlerinde az puan kaybeden ve deplasmanlardan belli noktada puan çıkarabilenler arasında olacağı net bir şekilde görülmekte. Ama görülen en önemli olay, ligin 2. Yarısının çok çetin geçeceği.

Bana göre ligin ilk devresini değerlendirdiğimizde sezon sonunda ilk 3 sırada İstanbul Anafen, Adana Çukobirlik ve Amasya Taşova arasında olacak ve bunlardan 1 tanesi Süper lige direk çıkacak. Play off a kalacak diğer 2 takım ise; Kayseri Atlas, Konya Selçuklu Belediye, Atatürk Üniversitesi, Artvin 7 Mart, Ankara 06 Ater ve Sinop Eğitim gibi 6 takım arasından çıkacak gibi görünmekte. Bu durum bize ligin ikinci yarısında cezayı az yiyen ve takım bütünlüğünü iyi koruyan takımların hedefe ulaşacağı kanaatini vermekte." dedi.

Ali ERZURUMLUOĞLU son olarak , "Tüm Hentbol camiasının yeni yılını kutlar ,Hentbolhaber.net  Ailesine, hentbola yaptıkları değerli hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, yayın hayatında başarılar dilerim."dedi.

 

Bakmadan Geçme