Esra Gündar: “İlk maçta avantajlı bir skoru hedefliyoruz”

Ülkemizi Kadınlar EHF Challenge Kupası’nda temsil edecek olan Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü pazar günü Ostrava’da Sokol Poruba’nın konuğu olacak.

CEMAL GÖRKEM ERİM / HENTBOLHABER.NET – Kadınlar EHF Kupası 3.Tur ilk maçında Çekya’nın DHC Sokol Poruba takımına konuk olacak Yenimahalle Belediyesi SK’da hazırlıklar tamam.

Takım İdari Menajeri Esra Gündar yapmış olduğu değerlendirmede şunları söyledi:

“Kadınlar EHF Challenge Kupası 3. turda mücadele edecek olan takımımızın yaş ortalaması ile rakibimiz Sokol Poruba’nın yaş ortalaması benzer. Challege Kupası 3.Tur ilk maçında avantajlı skoru elde etmek için tüm hazırlıkları ve çalışmaları  tamamladık . İlk maçın orada olması avantajını da kullanarak iyi bir skorla galip gelip, ikinci maça çıkmak ve turu geçmek istiyoruz. Rakibimiz belirttiğim gibi yaş ortalaması bize benzer. Genç oyunculardan ve bir Slovak bir de Ukraynalı olmak üzere iki yabancı takviyesiyle oynayan bir takım. Sonuç olarak hazırlıklarımızı tamamlayrak mücadele edeceğiz umarım gülen taraf biz olacağız” dedi.

Temsilcimiz Yenimahalle Belediyesi SK ile Çekya’nın DHC Sokol Poruba arasında ki müsabaka 10 Kasım Pazar günü Saat:18.00’de Sareza sportovni hala – Ostrava’da oynanacak.

Bakmadan Geçme