Fatih Işık: “Kaleye dik oynamadığımız zaman sıkıntılar yaşıyoruz”

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde CIP Travel Antalyaspor’da Başantrenör Fatih Işık, değerlendirmelerde bulundu.

HENTBOLHABER.NET – Hentbol Erkekler Süper Lig 4.haftasında Göztepe’yi 21-29 mağlup eden CIP Travel Antalyaspor’da Başantrenör Fatih ışık değerlendirmelerde bulundu.

Işık, “Öncelikle Göztepe ile olan müsabakada her iki takımı mücadelesinden dolayı tebrik ederim. İyi bir mücadele oldu. Enteresan bir lig oluyor. Her takım her maça farklı motivasyon ile çıkıyor. Ancak sahada kazanan ruhunu ortaya koyan, mücadele eden ekipler kazanıyor. Göztepe maçına 3 haftalık bir aranın ardından çıktık. Göztepe maçı geride kaldı. Şimdi Rize Güneysuspor maçına hazırlanarak çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Hücumda kişisel performanslar çok önemli yer tutuyor ve maçın kırılma anlarında kişisel performanslar çok önemli. Bizim oyun sistematiğimiz içinde kaleye dik oynamadığımız zaman sıkıntılar yaşıyoruz. Özellikle sağ oyun kurucu arkadaşımızın genç olması ve geleceğin yıldızı olabilecek olması sebebiyle kırılma anlarında bazen hücumda duraksıyoruz.  Rakiplerimizin de buna göre strateji belirlediklerini biliyoruz. Rize Güneysuspor maçında bu yönümüzü geliştirmek için uğraşacağız” dedi.

Durmuş Ali Tınkır ile iletişim halindeyiz

Fatih ışık, Durmuş Ali Tınkır ile ilgili olarak, ilgilendiklerini ve onların resmi süreçlerinin tamamlanmasını beklediklerini söyledi. Işık, “Durmuş Ali istediğimiz ve kadromuzda olmasını arzu ettiğimiz arkadaşımız. Yunanistan’da hiç hoş olmayan bir süreç yaşadılar, yaşıyorlar. Yöneticilerimiz bu konu ile alakalı olarak gerekli iletişimi yapıyor. İnşallah kadromuza dahil ederiz” dedi.

Bakmadan Geçme