Fatih Işık: “Üst üste ikinci zorlu maça çıkıyoruz”

CIP Travel Antalyaspor, zorlu 1955 Batman Belediyesi SK maçına hazır.

HENTBOLHABER.NET – Erkekler Süper Liginde 14.hafta itibariyle 5.sırada bulanan CIP Travel Antalyaspor, 1955 Batman Belediyesi SK maçına çıkacak.

CIP Travel Antalyaspor’da antrenör Fatih Işık yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi:

“Geçen hafta sonu oynadığımız Beykoz Belediyesi SK maçından sonra  üst üste ikinci zorlu maça çıkıyoruz. Geçen hafta sakatlıklara rağmen iyi mücadele ettik. Müsabaka boyunca skor üstünlüğümüz vardı ancak maçın son anlarında iyi oyun ortaya koyamayarak 26-26 berabere ayrıldık. Maçın genelinde iyi oyun ortaya koyduk. Ancak maçın sonlarında hatalarımız çok fazla olunca galibiyeti kaçırdık. Şimdi Batman Belediyesi ile mücadele edeceğiz. Geçen hafta yaptığımız hataları yapmamız gerekiyor” dedi.

Işık devam eden açıklamalarında, “Bu hafta boyunca Beykoz Belediyesi SK maçında yaptığımız hatalarımız üzerine çalıştık. Batman’da deplasmanda zor bir maç oynayacağız. Müsabaka boyunca mücadeleyi bırakmayan bir ekip olarak puan veya puanlar almaya çalışacağız. Batman’da hentbol seyircisine güzel bir müsabaka izlettirmek amacımız. Rakibimizin sezon başındaki hedefini biliyoruz. Onlarda şampiyonluk ve Avrupa kupası hedefi ile mücadele ediyorlar. Biz de CIP Travel Antalyaspor olarak Avrupa Kupaları en büyük hedefimiz. Bugün son hazırlıklarımızı yapacağız ve müsabaka saatini bekleyeceğiz. CIP Travel Antalyaspor olarak hentbolun güzelliklerini sahaya yansıtmaya çalışacağız” dedi.

1955 Batman Belediyesi SK ile Antalyaspor maçı 17 Şubat Pazar Günü Saat:13.00’de Batman 19 Mayıs Spor Salonu’nda oynanacak.

Bakmadan Geçme