Fazlı Bayram Hadi’den Hentbol’e Destek

Çukurova Üniversitesi Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Ercan YELDAN, 2.Başkan Ali GÖKDOĞAN, Hentbol Branş Kaptanı Kamil DİKİCİ ve Araştırmacı Necat PEHLİVAN Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi’yi makamında ziyaret etti.

 

Başkan Ercan YELDAN yaptığı açıklamada: "Göreve gelir gelmez yönetime seçilen arkadaşlarımızla çalışmalara hemen başladık. Yaz kampları ve yaz kursları ile toparlanmaya çalışıyoruz. Çukurova Üniversitesi Spor Kulübü olarak daha aktif olmayı ve Üniversite bünyesinde bulunan toplamda 50.000 civarında öğrenci barındırdığını ve bunun tamamının genç nüfus olduğunu varsayarsak bu genç nüfustan en iyi şekilde yararlanmanın bizim için çok önemli olduğunun bilincindeyiz diyen Yeldan ayrıca BESYO gibi birçok branşta milli takımda antrenör olarak çalışan öğretim görevlerimiz ve Beden Eğitimi Öğretmenliği Bölümü’nde 164, Spor Yöneticiliği Bölümü’nde 188 ve 9 branşta Antrenörlük Eğitimi alan 343 antrenör adayı öğrenciye sahip iken sporda branş kapatmanın, liglere katılmamanın en hafif tabirle bir skandal olduğunu, Kulübün Hentbolda yeniden eski günlerine dönmesi için çaba sarf ettiklerini ve alt yapıyı geliştirmek üzere Hentbol branş kaptanlığına Kamil Dikici’nin getirildiğini söyledi."

Haber

Genel Kaptan Kamil Dikici; "Çukurova Üniversitesi Spor Kulübü olarak çeşitli nedenlerden dolayı durdurulan Hentbol branşını yeniden canlandırmayı ve Hentbola yeniden kalıcı bir kulüp kazandırmayı amaçlamaktayız. İlk planda seçilen 6 okul ile işbirliğine gidilmiş ve Minikler, Küçükler kategorisinde çalışmalar başlatılmıştır. Projede 2 Beden Eğitimi Öğretmeni ve 4 Antrenörlük Eğitimi Bölümü öğrencisi Eğitimci olarak görev yapmaktadır. Ayrıca Antrenörlük Eğitimi Bölümü öğrencileri Antrenörlük stajlarını da bu projede çalışarak tamamlamaktadırlar. "Hentbol da Alt Yapıyı Geliştirme" Projelerinin büyük ilgi gördüğünü ve projede yer almak isteyen birçok okulun başvuruda bulunduğunu ve şimdilik 6 okul ile sınırlı olan çalışmaların önümüzdeki dönemde okul sayısı artırılarak devam edeceğini ve bu konuda Federasyonumuzdan da destek beklediğin söyledi."

Haber

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram HADİ ise " Çukurova Üniversitesi Spor Kulübüne ve yeni seçilen yönetime başarı dileğinde bulunarak " Spora ve Sporcuya desteğimiz her zaman olacaktır. Adana ilimiz genç nüfus bakımdan çok iyi yerlerde olup Sporda da çok başarılı iller arasında bulunmakta . İlimizden Dünya ve Avrupa Şampiyonalarına katılmış binlerce sporcumuz bulunmaktadır. Seçilen Pilot okullara BESYO Antrenörler desteği vermekte, bizde her türlü malzeme ve tesis imkanları verdik ve vermeye’ de devam edeceğiz Yeter ki Adana gençliğine hizmet verelim. Bizler bu nedenle buradayız. "dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram HADİ, Çukurova Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunun eğitimine katkıda bulunmak amacıyla, 25 Hentbol, 25 Basketbol, 25 Voleybol, 25 Futbol topu hediye etmiştir. Ayrıca Hentbola yeniden Merhaba diyen Çukurova Üniversitesi Spor Kulübü alt yapı çalışmalarına katkıda bulunmak üzere, 6 Okula 10’ar adet Hentbol topu hediye etmiştir.

 

Bakmadan Geçme