Fenerbahçe ile yakın temas…

Bir süredir dile getirilen Fenerbahçe'nin Hentbol şubesini kuracağı ile ilgili bilgilerin perde arkasına hentbolhaber.net ulaştı.

HENTBOLHABER.NET / ÖZEL HABER – Statü gereği futbolda yer alan Süper Lig takımlarının Hentbol Süper Lig’ine de direkt katılım sağlayabilme avantajını kullanmak isteyen Serik Belediyesi’nin, Fenerbahçe ile temasa geçtiği öğrenildi.

Yükseliş Koleji’nin Dünya Liseler Şampiyonası’nda birinci olan takımın oyuncuların yer aldığı Serik Belediyesi’nin, Fenerbahçe ile iş birliğine gitmek istediği ve görüşmeleri Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık’ın kardeşi ve Yükseliş Koleji’nin sahibi Necmettin Çalık’ın yürüttüğü ortaya çıktı.

Necmettin Çalık’ın, Yükseliş Koleji ile Dünya Şampiyonası’na gitmeden önce Aziz Yıldırım ile görüştüğü ve olumlu geri dönüş aldığı iddia edildi. 

Çalık’ın, Fenerbahçeli yetkililerden “Liselerde Dünya şampiyonu olursanız hentbol şubesini birlikte açarız” cevabını aldığı ve bunu yakın çevresi ile de paylaştığı öne sürüldü.

Yükseliş Koleji’nin Okul-Kulüp İşbirliğini iyi uygulayarak Dünya Şampiyonu olması ile birlikte Serik Belediyespor Hentbol Şubesi’nde Fenerbahçe ile yapılacak iş birliğinin sonucu merakla beklenmeye başlandı.

Diğer yandan Fenerbahçe’nin kuracağı Üniversite için arazi arayışı içerisinde olduğu ve alternatifler arasında Antalya’nın Serik bölgesinin de yer aldığı geçtiğimiz yıllarda dile getirilmişti.


//

Bakmadan Geçme