Fethi Yaşar: Zirveye oynamak istiyoruz

FOTO: ARŞİV
Yenimahalle Belediyesi Başkanı Fethi Yaşar, “Hem Avrupa’da hem de Süper Lig’de başarılı olmak için kadroyu kurarken titiz davrandıklarını” dile getirdi.

HENTBOLHABER.NET – Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü, geçen sezon kaçan şampiyonluğun ardından kadroda önemli ölçüde revizyona gitti.

Geçen yıl kadrosunda bulunan deneyimli oyuncularla yollarını ayıran Yenimahalle Belediyesi SK, genç ve yetenekli oyuncularla anlaşarak takımın yaş ortalamasını 20’li sayılara düşürdü.

Yerli transferin de İzmir Büyükşehir Belediyesi GSK’dan  sağ kanat oyuncusu Gülsüm Bedel ve oyun kurucu Fatma Atalar ile sözleşme imzalayan Ankara temsilcisi,  yabancı transferinde de Sırbistan’dan sol oyun kurucu Sandra Radovic, orta oyun kurucu Dijana Radojevic, Karadağ’lı genç kaleci Ana Rajkovic  ve Ukrayna milli takımının pivotu Valeria Zorya’yı kadrosuna dahil etti.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar önümüzdeki sezon için genç ve güçlü bir takım kurmak istedikleri için transferlerde titiz davrandıklarını ifade etti.  Yeni transferlerin Yenimahalle’ye kolay uyum sağlayacaklarına inandığını belirten Yaşar, “Gelecek sezon hem ligde hem de Avrupa’da zirveye oynayacak bir takım yaratmak için takımlarında başarılı olmuş sporcularla anlaştık.  Transfer çalışmalarımız devam ediyor.  Yeni sürprizler yolda” dedi.  




Bakmadan Geçme