Fuar Kupası sona erdi

İzmir Büyükşehir Belediyesi GSK’nın organize ettiği 2019 Fuar Kupası sona erdi.

HENTBOLHABER.NET – İzmir Büyükşehir Belediyesi GSK’nın ev sahipliğinde organize edilen 2019 Fuar Kupası’na Muratpaşa Belediyesi SK, Yalıkavak SK ve ev sahibi olarak İzmir BŞB Bld GSK katıldı.

 

 

Çift devreli lig usulüne göre oynanan müsabakalarda her takım 4 müsabaka yapma şansı yakaladı. Oynanan müsabakalarda ise skordan daha çok oyuncuların performansları takip edildi.

Muratpaşa Belediyesi SK, 3 galibiyet elde ederken, İzmir Büyükşehir Belediyesi GSK 1 galibiyet, Yalıkavak SK’da 2 galibiyet elde etti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ersan Odaman, yapmış olduğu konuşmada katılan takımlara, idarecilere, antrenörlere ve sporculara teşekkür ederken, yeni sezon öncesi hakem ve gözlemcilere de başarılar diledi.

Turnuva sonunda İzmir Büyükşehir Belediyespor Kuküp Başkanı Ersan Odaman, Muratpaşa Belediyespor’a, İzmir Büyükşehir Belediyespor’a Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Yelekli, hakemler adına Melih Çobanoğlu’na Gençlik Direktörü Kemal Özdönmez ve gözlemciler adına Hıdır Böyük’e ise Genel Sekreter Mustafa Ağme plaket takdim etti. 

 

Bakmadan Geçme