Gençlerbirliği’li Hentbolculardan Destek

Gençlerbirliği’nin Hentbol Takımı, kulüpteki dayanışmaya güzel bir örnek gösterdi ve futbol takımını desteklemek için 19 Mayıs Stadı’ndaki maça gitti…

Gençlerbirliği Hentbol Takımı Sorumlusu Rüştü Şahin, kulüp içindekideğişik branşların birbirlerini desteklemesi gerektiğini vurgulayaakşunları söyledi:

"Biz bir aileyiz. Gençlerbirliği Kulübü çatısı altında çeşitlibranşlarda mücadeleler veriyoruz. Hepimizin amacı başarılı olmaktır. Bunedenle, aile içindeki tüm takımların birbirlerine destek olması gerekirdiye düşünüyoruz. Gençlerbirliği Futbol Takımı’nın Torku Konyaspor ileoynadığı karşılaşmada hentbolcular olarak tribündeki yerimizi aldık.Takımımıza destek vermek için çaba gösterdik"

Rüştü Şahin, bu desteği ilerideki müsabakalarda da futbol ve ötekidallardaki takımlara göstereceklerini, hentbol ekibi olarak kendilerininde böyle bir destekten memnuniyet duyacaklarını söyledi.

PAZARTESİ GÜNÜ BEKLİYORUZ!

3 Mart Pazartesi günü saat 19.00’da THF Spor Salonu’nda Antalyaspor’lakarşılacaklarını belirten Rüştü Şahin, "Bu maçımıza başta BaşkanımızSayın İlhan Cavcav olmak üzere tüm yöneticilerimizi, tüm branştakisporcularımızı ve taraftarlarımızı bekliyoruz" diye konuştu.

Gençlerbirliği- Antalyaspor süper lig hentbol müsabakası NTV Spor tarafından naklen yayınlanacak.

Sporumuz.Com

Bakmadan Geçme