Giresun plaj hentboluna doyuyor

Giresun Plaj Hentbolu Turnuvası düzenleniyor.

HENTBOLHABER.NET – Giresun Belediye Plajı’nda organize edilen ‘15 Temmuz Şehitleri Plaj Hentbolu Turnuvası’ birbirinden zevkli ve çekişmeli maçlara sahne oluyor.

Giresun Gençlik Hizmetler ve Spor İl Müdürlüğü’nün destekleriyle Giresun Belediye Plajı’nda devam eden ‘15 Temmuz Şehitleri Plaj Hentbolu Turnuvası’nda heyecan artarak devam ediyor.

Hafta sonu oynanan maçlarda veteranlar kategorisinde Çepni İnşaat ile Halk Eğitim Merkezi takımları karşı karşıya geldi. Aralarında federasyon temsilcileri, hentbol antrenörleri ve Süper Lig hakemlerinin de yer aldığı veteranları karşı karşıya getiren maç, heyecan dolu anlara sahne oldu. Kıran kırana geçen müsabakayı son saniye golüyle Çepni İnşaat kazandı. Maç sonunda her iki takım oyuncuları önce birbirlerini tebrik ettiler daha sonra da hep birlikte denize girerek centilmenlik örneği sergilediler.

Son derece zevkli ve çekişmeli maçlara sahne olan plaj hentboluna sporseverlerde yoğun ilgi gösteriyor. Anlamlı turnuva 15 Temmuz’da sona erecek.

Küçükler, gençler ve veteranlar olmak üzere 3 kategoriden oluşan turnuvada, 4’er takım tek devreli lig usulü karşı karşıya geliyor. Küçükler ve gençlerde Sanayi Mahallesi, Çıtlakkale Mahallesi, Aksu Mahallesi ve Teyyaredüzü Mahallesi takımları yarışıyor. Büyükler ve veteranlar kategorisinde Ordu-Perşembespor, Çepni İnşaat, Kumyalı ve Halk Eğitim takımları yer alıyor.

Bakmadan Geçme