Görele Belediyespor’da hazırlıklar tamam

Kadınlar Hentbol Süper Ligi temsilcisi Görele Belediyespor, hafta sonu deplasmanda namağlup lider Kastamonu Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Bu önemli müsabaka TRT Spor 2'den naklen yayınlanacak.

HENTBOLHABER.NET – Ligde oynadığı iki maçı da 2 sayı farkla şanssız şekilde kaybeden Görele Belediyespor’da, Antrenör Mehmet Ali Binen, “Kastamonu maçı bizim için ligin en zor deplasmanlarından bir tanesi olacak” dedi.

“Kastamonu kadro kalitesiyle ligimizin en güçlü şampiyon adayı olarak gösterilen bir takım” diyen Binen, “Bizim takımımızda her geçen gün daha iyiye gidiyor. Kaybettiğimiz iki maç ta da eksiklerimizi gördük ve ona göre çalışıyoruz. Görele’yi Süper Lig’de en iyi şekilde temsil etmek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Takımın önemli oyuncularından Neriman Sevgilican bu hafta sakatlığı sebebiyle kadroda yer almayacak. Onun yerine yıldız takımdan bir oyuncuyu kadroya dahil ettik. Görele taraftarları bu takıma güvensinler. Lige belki iyi başlayamadık ama sezon sonunda hedeflemiş olduğumuz noktada olacağız” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme