Göztepe Güçbirliği iş başında…

Göztepe yönetiminin ligden çekme kararı aldığı hentbol takımını taraftarlar yaşatacak.

Kulüp yönetiminin bilgisi dahilinde bir araya gelerek çözüm önerilerini tartışan taraftarlar, Göztepe Güçbirliği Derneği’nin kurulması yönünde karar aldı. Hentbolda Göz-Göz’e uzun yıllar hizmet eden Mustafa Dizdar’ın başkanlığa getirildiği dernek, taraftar ve camia büyüklerinin desteğiyle branşı ayakta tutacak.

Göztepeli taraftarların toplantı sonrası yayınladığı yazılı açıklama şöyle: 
Spor ekonomisinde gelişen güncel şartlar aşığında HENTBOL branşımızın yarışmacı olarak müsabakalarda yer alması için görev camiamızın üzerine düşmüştür. Büyük Göztepe camiasını temsilen tüm oluşumlar, dernek ve topluluklar bir araya gelmişlerdir.

Bu toplantı ile Göztepe Güçbirliği Derneği’nin kurulması yönünde karar alınmış ve ilk resmi adımlar atılmıştır. Başka başkanımız Sn. Mehmet Sepil’in yol göstericiliğinde, kulüpyönetimimiz ile işbirliği içerisinde çalışacak derneğin amacı hentbol branşı başta olmak üzere Göztepemiz’e elinden gelen her alanda hizmet etmek olacaktır.

Yeni bir dayanışma çağının merkezi olarak faaliyet gösterecek olan Göztepe Güçbirliği Derneği’nin kurucu başkanlığını hentbol branşımız için uzun yıllar emek veren ve ilgili branşın değişkenlerine hakim olan Sn. Mustafa Dizdar üstlenecektir.

Süreç ile ilgili gelişmeler ilerleyen zamanlarda büyük Göztepe camiası ile paylayılacaktır. Göztepe taraftarlarının birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde hareket ettiğinde neler yapabileceğini bir kez daha göstermeye hazırız. Göztepe Hentbol’u yaşatacağız” 

Haber

Bakmadan Geçme