Göztepe ile İzmir BB’de büyük birleşme

Göztepe ile İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü arasında büyük birleşme…

HENTBOLHABER.NET / ÖZEL HABER – Göztepe’nin ekonomik gerekçelerle kapatma kararı aldığı Süper Lig’deki Hentbol Takımı ile İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü birleşiyor.

İki kulübün, ‘İzmir Büyükşehir Göztepe’ veya ‘Göztepe İBB” adıyla Süper Lig’de mücadele etmesinin görüşüldüğü, konuyla ilgili dosyanın İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e sunulduğu öğrenildi.

Soyer’in onay vermesi halinde kısa sürede detaylar netleştirilip protokol imzalanacak.

Göztepe yönetiminin ekonomik gerekçelerle kapatma kararı aldığı Süper Lig’deki hentbol takımının yaşatılması için İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ile konunun konuşulduğu belirtildi.

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil ve kulüp yöneticilerinin, Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Başkanı Ersan Odaman’la Büyükşehir Belediyespor Hentbol Erkek Takımı ile Göztepe’nin birleşmesi için bir süredir görüşme halinde olduğu öğrenildi.

“İZMİR BÜYÜKŞEHİR GÖZTEPE” veya “GÖZTEPE İBB”

İki kulübün hentbol takımlarının birleşerek Süper Lig’de ‘İzmir Büyükşehir Göztepe’ veya ‘Göztepe İBB” adıyla mücadele etmesinin görüşüldüğü, ekonomik konularda ise bazı detayların netleştirilmeye çalışıldığı belirtildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Başkanı Ersan Odaman ile Büyükşehir Belediyesi Spor Daire Başkanı Hakan Orhunbilge’nin birleşme ile alakalı bir dosyayı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e sunduğu belirtildi.

Soyer’in onay vermesi halinde kısa süre içerisinde birleşmenin tüm detayları belirlenip taraflar arasında protokol imzalanacağı ifade edildi.

Göztepe’nin şirket olması nedeniyle birleşmenin nasıl olacağı konusunda hukukçuların inceleme yaptığı ve bu nedenle görüşmelerin gizli yapıldığı öğrenildi.

Bakmadan Geçme