“Göztepe iyi bir takım, bizden daha güçlüler ama…”

Erkekler Süper Ligi 7.hafta maçında deplasmanda Göztepe ile eksik oyuncuları olmasına rağmen berabere kalan Adıyaman Belediyesi Spor Kulübü elde edilen 1 puandan dolayı mutlu.

HENTBOLHABER.NET – İzmir Serdar Yereli Spor Salonu’nda oynanan ve 26:26 berabere sonuçlanan müsabaka sonrası görüşlerini açıklayan Adıyaman Belediyesi SK antrenörü Okan Halay, Süper Ligin bu sezon inanılmaz maçlara sahne olduğunu belirtti.

Halay devam eden açıklamalarında, ” Hentbol Süper Ligi gerçekten bu sene inanılmaz maçlara sahne oluyor. Bu maçlardan bir tanesini de Göztepe karşısında biz oynadık. Özellikle hücum varyasyonları yüksek bir takıma karşı 3 oyuncumuzun sakatlığı dolayısı ile kadroda yer almadığı maçta, çok iyi bir strateji ortaya koyduk. Rotasyonumuz dar olmasına rağmen bu strateji eksik kaldığımız zamanlar haricinde maçın genelinde iyi işledi. Hücumda topu paylaştığımız savunmanın balansını bozduğumuz her pozisyonda gol bulmak takım adına önemli bir göstergeydi. Takımımızın karakteri belli. Son topa kadar savaşan ve mücadele eden bir takımız. Göztepe iyi bir takım bizden daha güçlüler ama biz  inanılmaz bir mücadele gösterdik. Sistemimiz  işledi ama oyuncularımın bunu kabul ederek çaba göstermeleri sonucu almamızda daha etkili oldu.  Biz umutlu her maç gelişmeye çalışan ve mutlu bir takımız. Maçlarda yenilebiliriz yenebiliriz bunların hepsinin farkındayız. Fakat her maç her sonuçtan sonra üstüne bir şeyler eklemek zorundayız. Seyircilere heyecanı yüksek güzel bir maç izlettirdiğimizi düşünüyorum. Oyuncularımı gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme