Göztepe’de hentbol şubesi için reçete belli oldu

Erkekler Hentbol Süper Ligi’nde sezon devam ederken küme düşmesi kesinleşen ve koronavirüs salgını sürecinde de ligden çekileceği açıklanan Göztepe için reçete belli oldu.

ÖZEL HABER / HENTBOLHABER.NET – Göztepe’de taraftar dernekleri ve Göztepe ile yayın yapan kuruluşlar Hentbol Şubesi’nin liglerde çekilmemesi için girişimde bulanacağını açıklamış ve kulüp yönetimi ile bir araya gelmişlerdi.

Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyüboğlu’nun, “Ligleri tescil ettik. Şampiyon ve küme düşme olmayacak açıklamasının ardından gözler Göztepe’ye çevrilmişti.

Göztepe’ye hizmet eden ilgili kişiler ile yapılan görüşmeler ve kulüp yöneticilerinin yapmış olduğu toplantılar sonucu  Hentbol ve Voleybol şubesi için derneklerin kurulması ve bu derneklere şubelerin yarışmacı isim haklarının verilmesi, şubelerin yönetiminin tamamen ilgili dernekler üzerinden yürütülebileceği ifade edildi.

Göztepe kulüp yönetimin bu şekilde şubelerin devamını sağlamayı ve taraftarlar ile bir bütün olarak hareket edebileceği vurgulandı.

 

Bakmadan Geçme