Günün galipleri Yalıkavak ve Üsküdar

Hentbol Kadınlar Süper Ligi 6.hafta erteleme müsabakalarında galip ayrılan ekipler ev sahipleri Yalıkavak Spor Kulübü ile Üsküdar Belediyespor oldu.

HENTBOLHABER.NET – Hentbol Kadınlar Süper Ligi 6.hafta erteleme müsabakalarında Yalıkavak Spor Kulübü, İzmir Büyükşehir Belediyespor’u konuk ederken, Üsküdar Belediyesi Spor Kulübü’de Anadolu Üniversitesi GSK’yı konuk etti.

Saat:17.00’de oynanan iki müsabakadan biri Çamlıca Spor Salonu’nda Üsküdar Belediyespor ile Anadolu Üniversitesi GSK arasında idi. Müsabakanın ilk devresi ev sahibi ekip lehine 17-15 ile geçildi. Müsabakanın ikinci yarısında da skor üstünlüğünü devam ettiren ev sahibi Üsküdar Belediyespor, konuk Anadolu Üniversitesi’ni 35-28 mağlup ederek, iki puanı hanesine yazdırdı.

Günün bir diğer maçı da 15 günde 3.kez karşı karşıya gelen Yalıkavak Spor ile İzmir Büyükşehir Belediyespor arasında idi. Müsabakanın ilk dakikalarından itibaren üstün oynayan ev sahibi ekip, maçın ilk devresini 16-11 önde kapadı. İkinci devrede de oyunda üstünlüğünü devam ettiren Yalıkavak Spor Kulübü maçı da 32-25 kazanarak 15 günde 3. galibiyetini elde etti.

 

Bakmadan Geçme