Haftanın sürprizi MYK Hentbol’dan

Hentbol Erkekler Süper Ligi 4.haftasında güçlü rakibi Beykoz Belediyesi Spor Kulübü’nü 28-27 mağlup eden MYK Hentbol, haftanın sürpriz sonucuna imza attı.

CEMAL GÖRKEM ERİM / HENTBOLHABER.NET – Sezona geç başlayan Aydemir Aslankaya yönetimindeki MYK Hentbol, favori gösterilmediği müsabakada rakibi  Beykoz Belediyesi Spor Kulübü’nü tek sayı ile mağlup etmeyi başardı.

Ankara THF Spor Salonu’nda oynanan karşılaşma ile ilgili olarak Aydemir Aslankaya, Beykoz Belediye gibi şampiyonluk adayı, kaliteli bir takıma karşı aldığımız galibiyetten ötürü çok mutlu olduklarını dile getirdi.

Aslankaya, “Savunmayı iyi yaptık ve oyuncularım canla başla mücadele ettiler. Onları yürekten kutluyorum. Üçüncü maçımıza kadar henüz puanımız yoktu. Daha önceki maçları da son 10 dakikayı kötü oynadığımızdan dolayı kaybetmiştik. Bu maçı da son dakikalara kadar taşımayı başardık ve bu sefer maç sonunu iyi oynadık ve rakibimize nazaran daha şanslıydık diyebilirim. Beykoz Belediye ligimizin güzel ve kaliteli ekiplerinden birisi. Onlara şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum” dedi.

Bakmadan Geçme