Hakan Günal: “İlk adımı attık”

Hentbol Kadınlar EHF Kupası 3.tur 1.maçından 7 sayı farkla ayrılan Kastamonu Belediyesi GSK’da yüzler gülüyor.

HENTBOLHABER.NET – Kastamonu Belediyespor, Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası 3. tur ilk maçında ağırladığı Macaristan temsilcisi Vaci NKSE’yi 33-26 mağlup etti.

Müsabaka sonrası Hentbolhaber.Net’e değerlendirmelerde bulunan teknik direktör Hakan Günal, kazandıkları için mutlu olduğunu dile getirdi.

Günal, “Kadınlar EHF Kupası’nda zorlu bir rakibe karşı 7 sayı farkla galibiyeti elde ettik. Oyuncularımın hepsini tebrik ederim. Rakibimiz ve maç ile ilgili konuşmak gerekirse 22-23 Ekim’den itibaren 16 teknik idman ile bu maça hazırlandık. Teknik anlamda istediğimizi zaman zaman sahaya yansıtamadık. Ancak ekip arkadaşlarım kritik anlarda oyuna müdahale etmeyi başardılar. Rakibimizin yaş ortalaması 22 civarı ve uzun yıllardır bir arada oynayan bir takım. Zaman zaman yorumlar duyuyoruz rakibimizin bütçesi bize göre düşükmüş, Kastamonu rahat geçermiş gibi. Öyle değil. Sahada mücadele etmeden maç kazanılmaz. Rakibimiz 1. dakikadan 60. dakikaya kadar mücadele eden bir ekip. Kadrosunda değerli isimler var.  İlk müsabakada 7 sayılık bir galibiyet bizim için avantaj oldu. Biz şimdi deplasmanda daha rahat oynayacağız. Bizi salonda, tv başında destekleyen herkese teşekkür ederim” dedi.

Bakmadan Geçme