Hakan Günal: “İlkleri yaşamak istiyoruz”

Kastamonu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ile geçen sezon ilkleri yaşayan ve şampiyon olan teknik adam Hakan Günal, “Türk Hentbolunda Kadınlar Şampiyonlar Ligi içinde ilkleri yaşamak istiyoruz” dedi.

HENTBOLHABER.NET – Kastamonu BGSK’ya tarihinde ilk kez şampiyonluk sevinci yaşatan Hakan Günal, gözünü Kadınlar Şampiyonlar Ligi’ne dikti.

Kastamonu’nun rakipleri belli oldu

Gerçekleşen kura sonrası Vipers Kristiansand, HC Podravka Vegeta ve HC Gomel ile aynı gruba düşen ve ilk maçını HC Podravka Vegeta ile oynayacak olan Kastamonu BGSK, bu maçı kazanması halinde  Vipers Kristiansand – HC Gomel maçının galibi ile Kadınlar Şampiyonlar Liginde olmak için kıyasıya bir mücadeleye girişecek.

Kura çekimi sonrası Hentbolhaber.Net‘e konuşan Hakan Günal, ” Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde ülkemizi ve Kastamonu’yu en iyi şekilde temsil etmek için mücadele edeceğiz. Norveç, Hırvatistan ve Belarus temsilcileri ile eşleştik. İlk maçımızın Hırvatistan takımı HC Podravka Vegeta ile oynayacağız. İlk maçımızı Vegeta ile oynamamız bizim için avantaj. Daha önce Vegata’da forma giyen Kristina Elez’i renklerimize bağlamıştık. Bu yönden de gerekli bilgileri alıyoruz. Grup müsabakalarında final oynamak, finali de kazanıp Şampiyonlar Ligi finallerine kalmak istiyoruz” dedi.

Kastamonu ile birlikte ilkleri yaşadığını belirten teknik adam, “Kariyerimde ilk kez baş antrenör olarak şampiyon oldum. Kastamonu ilk kez şampiyon oldu. Peki neden Kadınlar Şampiyonlar Liginde ilk kez bir Türk takımı olmasın? Bunun için gerekli hazırlıkları yapacağız. Tabiki önümüzde liglerin başlama tarihi ile Süper Kupa tarihi belli değil. Planlamalarımızı doğru yaparak, çalışmalarımızı sürdüreceğiz”dedi. 




Bakmadan Geçme