Hakan Günal: “Önemli olan istediğimiz sonucu almaktı onu da aldık”

Kadınlar Süper Liginin en kritik müsabakasında Antalya’dan puan ile dönen Kastamonu Belediyesi GSK’da istenilen sonucun alınması mutluluk yarattı.

HENTBOLHABER.NET – Muratpaşa Belediyesi SK ile 25-25 berabere kalarak şampiyonluk yolunda emin adımlar ile ilerleyen Kastamonu Belediyesi GSK’da Baş Antrenör Hakan Günal açıklamalarda bulundu:

Günal, “Muratpaşa ile deplasmanda çok zorlu bir maça çıktık. Maç öncesi hazırlıklarımızda da zorlu bir maçın bizi beklediğini oyuncu arkadaşlarımıza söyledik. Hem psikolojik, hem fiziksel olarak çok iyi hazırlandık. Psikolojik gücümüz, arzumuz, isteğimiz, ortaya koyduğumuz kendinden emin ve sağlam oyunumuz neticesinde karşılaşmadan beraberlikle ayrıldık. Kazanabilirdik, son dakikada skorun vermiş olduğu bir rahatlık vardı, berabere tamamlandı. Önemli olan istediğimiz sonucu almaktı onu da aldık.

Zorlu bir final maçını daha geride bıraktık. Şimdi iki final maçımız var. Şampiyonluk yolunda ipler bizim elimizde. Kalan iki maçımızı da kazanarak Kastamonu’ya hak ettiği şampiyonluğu tekrar yaşatmak istiyoruz. Bizi burada yalnız bırakmayan tüm yönetimimize teşekkür ediyorum. Destekçilerimize teşekkür ediyorum. En büyük teşekkürü de oyuncu arkadaşlarıma ediyorum. Çok özverili bir şekilde mücadele ettiler” dedi.

Bakmadan Geçme