Hakan Günal: Oyuncularımın arkasındaki en büyük güç taraftar

EHF KUPASI C grubu 2. maçında Kastamonu Belediyesi GSK, yeni bir galibiyete imza atarak hentbol severlere büyük bir çoşku yaşattı.

YILMAZ ACAR DAVUT / HENTBOLHABER.NET –  Kastamonu Belediyesi GSK Teknik Patronu Hakan Günal, 28:25 kazandıkları Vistal Gdynia maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Günal,  rakiplerinin Byasen’in Viborg karşısında mağlup olmasıyla bu maçın çok önemli bir hale geldiğini ifade etti.  Günal devam eden açıklamalarında, “Viborg karşısında aldığımız galibiyeti bu maçla taçlandırmalıydık. Tüm oyuncularımız bunun bilincindeydi. Çok iyi konsantre olduk. Hazırlıklarımızın karşılığında da galibiyetle maçtan ayrıldık” dedi.

EHF Cup’a namağlup olarak devam ettiklerine de dikkat çeken Hakan Günal, “Bundan sonra da öyle olacağını ümit ediyorum. Bu Türkiye’de hem erkeklerde hem de kadınlarda bir ilk. 6 maç üst üste kaybetmedik. İlk defa bunu biz başardık. Tüm sporcularımın alınlarından öpüyorum” diye konuştu.

Seyirciye de ayrıca teşekkür ettiğini söyleyen Günal, “Oyuncularımızın arkasındaki en büyük güç taraftardır. Kastamonulu hentbol severlere teşekkür ediyorum. Bundan sonraki maçlarımızda da aynı desteği görmeyi arzuluyoruz” dedi.




Bakmadan Geçme