Hakem ve Gözlemciler İzmir’de kampta

2017-2018 sezonu 1. Hakem ve Gözlemci Semineri, İzmir'de başladı.

HENTBOLHABER.NET – 2017-2018 sezonu 1. Hakem ve Gözlemci Semineri, İzmir Kordon Otel Çankaya’da gerçekleşen açılışla başladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından seminerin açılış konuşmasını yapan Merkez Hakem Kurulu Başkanı Barbaros Yılmaz, “Yeni bir sezonun heyecanını hep birlikte yaşamanın mutluluğu içerisindeyim. Gözlemci ve hakemlerimizle yeni bir sezonu daha açıyoruz. Yeni sezonun hepimize hayırlı olmasını diliyorum. Her yıl artan Türk hentbolunun kalitesi her sezonu daha da zorlu kılıyor. Bu nedenle hakem ve gözlemciler olarak yeni sezonda çok daha iyi olmalıyız. Öncelikle Hentbol Federasyonu Başkanımız Bilal Eyuboğlu’nun selamlarını iletiyorum. Ayrıca kendisine de teşekkürlerimi sunuyorum. Tüm hakem ve gözlemci arkadaşlarımızın tüm alacakları ücretler ödendi. Yeni sezona tüm hakem ve gözlemcilerimizin ücretlerinin ödenmiş bir şekilde başlıyoruz.

Zor bir sezon bizleri bekliyor. Geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi hakedenin şampiyon olduğu, hak edenin kupayı kazandığı hak edenin lige veda ettiğini gördük. Dilerimki bu sezonda da yine aynı şekilde bir sezon olur. Yeni sezonda sizlerden fiziki görünüm ve hakem, gözlemci kıyafetleri konusunda da daha titiz olmanız yönünde beklentilerimiz var. Bu konuya gerekli hassasiyeti göstereceğinize inanıyorum. Yeni sezonun hepimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor, hepinize başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Daha sonra söz alan Federasyon Başkan Yardımcısı Levent İşler, Federasyon olarak Türk Hentbolu için her türlü çabayı gösterdiklerini vurguladı. Yeni sezonun türm hakem ve gözlemcilere hayırlı olmasını dileyen İşler, başarılar diledi.

 

 

 

Bakmadan Geçme