“Hedefleri olan bir takımda olmak keyif verici”

Kadınlar Süper Ligi'nde mücadele eden Kastamonu Belediyesi GSK Yardımcı Antrenörü Ali Kemal Nakkaş, takım ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

YILMAZ ACAR DAVUT/ HENTBOLHABER.NET –  Kastamonu Belediyesi GSK teknik ekibine bu sezon katılan Nakkaş, Kastamonu’yu tercih etmesinin nedenlerini, Belediyespor’daki hedeflerini, takımı nasıl bulduğunu aktardı.

Kendisinden kısaca bahseden Nakkaş; “1975 Ankara doğumluyum. Sporcu olarak bu işin içerisinde, Milli takımlar seviyesinde 28 yıl görev aldım. Geçen sene Merzifon Belediyesi Erkek  takımında yardımcı antrenör olarak görev aldım. Şimdi, Hakan hocanın isteği üzerine Kastamonu’ya geldim” dedi.

“HEDEFLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİREBİLECEĞİMİZ BİR CAMİA”
“Baş antrenörümüz Hakan hocanın, Kastamonu’yu tercih etmemde büyük etkisi oldu. Hakan hoca ile aynı takımda oynadık, antrenörlüğümü yaptı. Onun tecrübelerinden faydalanmak istedim. Kendi hedeflerim var, bu hedefleri de gerçekleştireceğim bir camia. Aynı şekilde camianın da hedefleri var. Hedefleri olan bir takımda antrenör olmak keyif verici.”

“TAKIMI ZİRVEDE TUTMAK DAHA DA ZOR”
“Geçen sene şampiyon olan bir takımı çalıştırmak için geldim. Şampiyon olmaz zor, onu zirvede tutmak daha zor. Sorumluluğumuz iki kat daha arttı. Bunun bilincindeyiz. Çalışmalarımız devam ediyor, iyi de bir çalışma ortamı var. Kampımızı burada yapabilme imkanımız var, kulüp bu imkanı bize sağlamış. Her şey güzel.”

“ŞEHRİN BEKLENTİLERİNİ BİLİYORUZ”
“Yeni bir ortam, yeni bir camia. Şehrin beklentilerini biliyoruz. Bu beklentileri karşılamak için de iyi çalışıyoruz. 4 kulvarda mücadele etmekten dolayı kadroyu biraz daha derinleştirdik. Bu 4 kupada da iyi bir mücadele vermeyi düşünüyoruz. İlk hedefimiz Süper Kupa’yı müzeye götürmek, Şampiyonlar Ligi’nde ön elemeyi geçip gruplara kalabilmek. Planlamayı da bu şekilde yaptık. Lig ve Türkiye Kupası’nda da başarıya ulaşmayı hedefliyoruz.” 




Bakmadan Geçme