Hentbol derbisi Trabzon’un

Giresunspor, ilk yarısını 10-8 üstün tamamladığı maçta Trabzon Büyükşehir Belediyespor'a 22-25 yenildi.

Erkekler Hentbol 1. Ligi’nde mücadele eden Giresunspor, 2. Hafta mücadelesinde Tirebolu Spor Salonu’nda Trabzon Büyükşehir Belediyespor’u konuk etti. İki takım arasındaki müsabaka büyük heyecana sahne oldu. Maça iyi başlayan Çotanaklar, ilk devreyi 10-8 önde kapattı.

İkinci yarı konuk ekip daha etkili bir oyun ortaya koydu. Önce beraberliği yakalan Trabzon temsilcisi son dakikalarda yakaladığı fırsatları daha iyi değerlendirdi ve salondan 22-25 galip ayrıldı.

Karadeniz’e yakışan tablo
Giresunspor’un Trabzon Büyükşehir Belediyespor ile oynadığı müsabaka öncesi güzel görüntüler yaşandı. İki takım birlikte objektiflere poz verip, ligde birbirlerine başarılar diledi. Bu güzel görüntü Karadeniz hentbolu adına çok olumlu olarak değerlendirildi.

GİRESUNSPOR: 22 – TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: 25
Salon: Tirebolu
Hakemler: Taner Adıkdı, Yasin Tabak
Giresunspor: Necati, Ali, Selim, Adem, Tanju, Ümmet, Şahin, Hakan, Yusuf, Köksal, Yasin, Muhsincan, Ömer, Mehmet
Trabzon Büyükşehir Belediye: Eren, Samet, Tolga, Yiğit, Taner, Hakan, Caner, Oğuzcan, Emirhan, Efe, Mehmet, Kayra, Abdülkadir, Alihan, Mücahit, Caner İkinci
Sarı Kartlar: Tanju (Giresunspor), Caner, Emirhan, Abdülkadir (Trabzon B.B.)
2 dakikalar: Tanju, Ümmet, Şahin, Hakan (3), Köksal, Yasin (2) (Giresunspor), Samet (3), Tolga, Taner, Caner, Oğuzhan (2), Emirhan (2), Abdülkadir (2), Mücahit
İlk Devre: 10-8

 

Bakmadan Geçme