Hentbol Şampiyonlar Ligi müsabakaları ne zaman oynanacak?

Hentbolun en önemli organizasyonunun grup kuraları bu akşam Viyana’da çekilecek. Peki Hentbol Şampiyonlar Ligi ne zaman başlayacak? Hentbol Şampiyonlar Ligi müsabakaları ne zaman oynanacak?

HENTBOLHABER.NET – Hentbolun en önemli organizasyonunun grupları bu akşam çekilecek kura ile belli olacak.

Hentbol’da Şampiyonlar Ligi grupları belli oluyor

Yapılacak olan kura çekimi sonucu EHF Erkekler Şampiyonlar Ligi ve DELO EHF Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nin 2020/21 yeni formatı ve hikayesi resmi olarak başlamış olacak.

İlk müsabakalar erkeklerde 16-17 Eylül’de kadınlarda ise 12-13 Eylül’de başlayacak. 8 Takımın mücadele edeceği gruplarda ilk iki sırada yer alan ekipler direk çeyrefk finale çıkacak. Grupta 3-4-5-6. sırada yer alan ekipler ise play of oynayacak. Aşağıda yer alan yol haritasında da görüldüğü gibi Play-Off’lar Mart ayı içerisinde oynanacak.  Ardından çeyrek final müsabakaları ile EHF Final4 ve DELO EHF Final4’da mücadele edecek olan ekipler belli olacak.

Erkekler EHF Final4 organizasyonu 12-13 Haziran tarihinde, Kadınlar ise DELO EHF Final4  29-30 Mayıs tarihinde organize edilecek.

Haber

Haber

Şampiyonlar Ligi müsabakaları hangi gün oynanacak?

Hentbolun en önemli organizasyonun haftanın hangi günü oynanacağı merak konusu idi. Avrupa Hentbol Federasyonu yayınlamış olduğu bildiri ile Erkekler Şampiyonlar Ligi müsabakalarının Çarşamba veya Perşembe günü CET ile 18:45 -20:45 arası oynanacağını açıkladı. Kadınlar Şampiyonlar Ligi müsabakaları ise Cumartesi  CET 16.00-18.00 saatleri arası veya Pazar günü CET 14.00-16.00 saatleri arasında oynanacak.

Artık hentbol severler müsabakaların ne zaman oynanacağını, günlerine kadar net bir şekilde öğrenmiş oldu. Avrupa Hentbol Federasyonu’nun çalışmalarının hentbolun daha fazla kişiye ulaşması için devam ettiği de bildirildi.

 

Bakmadan Geçme