Hentbolda Kastamonu Belediyesi lider

Kadınlar Hentbol Süper Ligi'nin ilk yarının son mücadelesinde Muratpaşa Belediyespor'u evinde konuk eden Kastamonu Belediyesi galip gelerek ilk devreyi lider bitirdi.

HENTBOLHABER.NET – Kadınlar süper Ligi’nin ilk yarının son mücadelesinde Muratpaşa Belediyesİ SK’yı evinde konuk eden Kastamonu Belediyesi  Gençlik ve Spor Kulübü galip gelerek ilk devreyi lider bitirdi.

Kastamonu Belediyespor oynamş olduğu 8 maçın tamamından galip ayrılarak namağlup olarak ilk devreyi 16 puanla lider bitirdi. 

Kastamonu Belediyespor Kadın Hentbol Takımı Antrenörü Hakan Günal, “Ligin ilk yarısının son maçıydı. Bugün bizim takımımızın kalitesine yakışmayacak şekilde özellikle ilk yarıda çok fazla atış hatamız oldu. Bu atış hatalarını ilk yarıda değerlendirebilseydik maçın normal skoru daha farklı olabilir, bu kadar düşük olmazdı. Tüm sporcu arkadaşlarımızı ortaya koydukları mücadeleden dolayı kutluyorum. Bu ligin en iyi takımı olduklarını, en iyi oyuncuları olduklarını herkese bir kez daha gösterdiler. Türk’ünden yabancısına, en küçüğünden en büyüğüne kadar tüm sporcularımla gurur duyuyorum. İkinci yarıda başlayacağımız antrenmanlarla beraber artık Avrupa maçlarına hazırlanacağız. Gurupları geçmek için mücadelemiz başlayacak. O anlamda da sporcu arkadaşlarıma sonuna kadar güveniyorum” dedi.

Bakmadan Geçme