Hentbol’de kuralar ne zaman çekilecek

Hentbol Avrupa Kupaları’nda kura çekiminin tarihleri belli oldu.

Ülkemizi hentbol Avrupa kupalarında temsil edecek takımlarımızın rakipleri belli oluyor.

Erkekler ve kadınlarda EHF Kupası ve Challenge kupasında temsil edecek takımlarımızın rakipleri 16 Temmuz Salı günü çekilecek kuralar ile belli olacak. Avrupa Hentbol Federasyonu’nun (EHF) merkezi Viyana’da gerçekleştirilecek kura çekimi TSİ 12:00’de başlayacak. 

Erkekler EHF Kupasında mücadele edecek Beşiktaş Aygaz ve CIP Travel Antalyaspor AŞ 1. turdan itibaren mücadele edecek. Temsilcilerimiz bu turda ilk maçlarını 31 Ağustos- 1 Eylül, rövanşlarını ise 7-8 Eylül tarihlerinde oynayacak. 

Erkekler Challenge Kupasındaki temsilcimiz Beykoz Belediyesi GSK ise 3. turdan itibaren mücadele edecek. Temsilcimizin rakibi 15 Ekim 2019 tarihinde çekilecek kura ile belli olacak. Beykoz Belediyesi GSK bu turda ilk maçını 16-17 Kasım, rövanşını ise 23-24 Kasım’da oynayacak.

KADINLAR AVRUPA KUPALARI
Kadınlar EHF Kupasındaki temsilcimiz Muratpaşa Belediyesi SK, 1. turdan itibaren mücadele edecek. Temsilcimiz bu turda ilk maçını 7-8 Eylül, rövanşını ise 14-15 Eylül tarihlerinde oynayacak.

Kadınlar Challenge Kupasındaki temsilcimiz Ankara Yenimahalle Belediyesi SK, 3. turdan katılacak. Temsilcimiz ilk maçını 9-10 Kasım, rövanşını ise 16-17 Kasım tarihlerinde oynayacak.

Bu kupadaki diğer temsilcimiz Ardeşen GSK ise 4. turdan itibaren mücadele edecek. Temsilcimizin rakibi 19 Kasım’da çekilecek kura ile belli olacak. 

Bakmadan Geçme