Hentbolsuz HENTBOL MAÇI

İhsan Doğan, Yenimahalle Belediyesi SK ile Ardeşen GSK arasındaki müsabakayı yorumladı.

Hentbolsuz HENTBOL MAÇI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yenimahalle Belediyesi Kadın Hentbol takımı, Ardeşen Gençlik Kadın Hentbol takımını konuk etti.

THF Salonu’nda oynanan maçta Güreş vardı, Atletizm vardı, Cimnastik, Uzakdoğu sporlarının hemen hepsi vardı bir tek hentbol yoktu. Pardon, bir de tüm bilgi ve becerileri ve iyi niyetleri ile sahadaki hentbolsuz hentbol maçını yöneten pırıl pırıl bir çift kadın hakemimiz de vardı.

Şimdi siz kendi kendinize soruyorsunuz sanırım; Hentbol maçında Güreş, Atletizm, Cimnastik, Uzakdoğu Sporları ne arar?

Anlatayım, bana hak vereceksiniz. Başlıyorum: Güreş vardı. Kızlardan biri, rakibini Supleksle karışık Bel Kündesiyle tuş etti. Hakemler tuşu saymadıkları gibi bir de kızı sahadan çıkardılar. Çünkü, Sibel Erdoğan’la Sema Helvacı Hentbol Hakemi idi.

Atletizm vardı. Oyun alanında bulunan 14 kızdan 12’si bir o kaleye, bir öteki kaleye koşuşturup duruyorlardı. Ben pek anlam veremedim ama, tribündeki bir seyirci “Hızlı hücum yapıyorlar” dedi. Günahı boynuna, ben pek inanamadım.

Cimnastik vardı. Oyun alanında bulunan 14 kız arada bir ellerini, kollarını sallıyorlardı. Cimnastik yapıyorlar sandım ben. Seyircilerden biri, “Savunma yapıyorlar.” Dedi. Yapıyorlardır belki, bilemem.

Uzakdoğu sporları vardı dedim ya; yalnız elinde top olan kızlar değil, ortalarda dolaşanlar da Karate, Taekwondo darbelerinden paylarını aldılar. Hatta bir kız rakibini yakasından tutup, İppon yapacaktı, Sibel Erdoğan’la Sema Helvacı yine izin vermedi.           

Yani sevgili Hentbolhaber.Net okurları, THF Salonu’nda 60 dakika bir şey izledim, ne olduğunu çıkaramadım. Birkaç kişiye sordum; Kadınlar Süper Lig Hentbol maçı olduğunu söylediler. Bana pek inandırıcı gelmedi. O seyrettiğim 60 dakikada bir çok şey vardı, bir tek HENTBOL YOKTU!

Bakmadan Geçme