Hentbolun büyülü organizasyonu bugün başlıyor

VELUX EHF FINAL4 bugün oynanacak olan müsabakalar ile başlıyor.

HENTBOLHABER.NET – Almanya’nın Cologne (Köln) şehrinde organize edilen ve dünyanın dört gözle beklediği Erkekler Şampiyonlar    Ligi final maçları bugün oynanacak.

Yarı Final ilk maçı TSİ ile saat:17.15’de Macar Telekom Veszprém ile Fransız Paris Saint-Germain Handball arasında. Yarı finalin ikinci maçı Makedon HC Vardar ve İspanyol FC Barcelona Lassa arasında oynanacak ve TSİ Saat:20.00’da başlayacak.

Türkiye’nin hentbol haber ajansı Hentbolhaber.Net, EHF FINAL4 organizasyonuna davet alırken, tüm heyecanı size Facebook ve instagram sayfalarından canlı olarak yayınlayacak.

Fotoğraf: Uros Hocevar / EHF

HENTBOLHABER.NET – Almanya’nın Cologne (Köln) şehrinde organize edilen ve dünyanın dört gözle beklediği Erkekler Şampiyonlar Ligi final maçları bugün oynanacak. Yarı Final ilk maçı TSİ ile saat:17.15’de Macar Telekom Veszprém ile Fransız Paris Saint-Germain Handball arasında. Yarı finalin ikinci maçı Makedon HC Vardar ve İspanyol FC Barcelona Lassa arasında oynanacak ve TSİ Saat:20.00’da başlayacak. #Velux #EHFFinal4’da geri sayım başladı www.hentbolhaber.net #ehfcl #ehf #veszprem #telekomveszprém #psg #psghand #fcbarcelona #fcb #vardarskopje #lanxessarena #ehffinal4 #hellocologne #championsleague #rukomet #hentbol #balonmano #handball #handballfoto @handballveszprem @fcbarcelonahandbol @psghandofficiel @rkvardar @ehfcl @hentbolhaber

HentbolHaber.Net (@hentbolhaber)’in paylaştığı bir gönderi ()

Bakmadan Geçme